Gamescom 2018: Novinky zo sveta Hearthstone

Populárna kartovka od Blizzardu nespí a prináša kopu novú kariet, ako aj nový mód

pridal rolan 26.8.2018 o 17:09 pod hry
Gamescom 2018: Novinky zo sveta Hearthstone

HRY > NOVINKY >

Najnovšia, deviata expanzia Boomsday Project do kartovej hry Hearthstone je dostupná už od 7. augusta a v Blizzard stánku na Gamescome nám bližšie ukázali, čo všetko zahŕňa a aká je budúcnosť hry. Tematicky sa toto rozšírenie točí okolo legendárneho Dr. Booma, jeho vedcov a super tajného laboratória. V hre tak teraz nájdeme napríklad karty projektov, ktoré fungujú ako bežné zaklínadlá, no prinášajú silné vylepšenia obom hráčom.

Ďalej tu nájdeme cez 30 nových jednotiek typu Mech. Ústrednou novou mechanikou je zasa magnetic, čo umožňuje skombinovať viacerých Mechov do jednej, silnejšej karty. Špeciálnym typom nových minionov sú aj Omega Project, ktoré vznikli ako tajné laboratórne experimenty a ak má hráč pri ich zahraní 10 mana kryštálov, vyvolajú masívne efekty. Spoločne to tak prináša novú, unikátnu hrateľnosť, na ktorú sa hráči tešili.

Gamescom 2018: Novinky zo sveta Hearthstone

Samozrejme si môžete teraz povedať, že to je všetko zatiaľ taká klasika. Nové karty, mechaniky, nový typ zaklínadiel a nejaká tá ďalšia hero karta. To ocenia najmä hráči, ktorí sa hre venujú naplno a neustále sa obzerajú po nových stratégiách pre svoju balíčky. Blizzard ale myslel aj na ostatných, viac casual hráčov, ktorí si radi zahrajú aj módy pre jedného hráča. Koniec koncov tie sú dobré aj pre profesionálov na precvičenie schopností.

21. augusta preto prisiel Puzzle Lab mód, v ktorom hráč čelí rôznym hlavolamom. Autori sa tu snažia byť tvoriví. Nájdeme tu viacero typov hlavolamov, ako Board Clear, kedy je úlohou vyčistiť bojisko od minionov, či Lethal, kde musíte zničiť nepriateľa v jednom ťahu. Menej štandardné sú už typy Survival, kde je úlohou prežiť hero power nepriateľa a najsofistikovanejší je asi Mirror. V ňom totiž musíte presne napodobniť bojisko vášho nepriateľa a je len na vás, ako to dosiahnete. Zabijete mu konkrétnych nepriateľov, prípadne vyložíte z ruky rovnakých? Jednoduchšie možno bude bojisko vyčistiť, alebo zopár minionov premeniť na ovce. Hlavolamov je aktuálne cez 140 a autori sa netaja tým, že rozhodne plánujú viac.

Gamescom 2018: Novinky zo sveta Hearthstone

Hearthstone sa teda rozhodne snaží ísť vlastnou cestou, zaujať čo možno najširšie publikum a byť stále aktuálny. Zvýšenie popularity World of Warcraft s novou expanziou môže taktiež tejto kartovke z rovnakého univerza pomôcť držať si silnú pozíciu na poli podobných hier.





Gamescom 2018: Novinky zo sveta Hearthstone  Gamescom 2018: Novinky zo sveta Hearthstone  Gamescom 2018: Novinky zo sveta Hearthstone
Gamescom 2018: Novinky zo sveta Hearthstone
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18390)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk