Assassin’s Creed Odyssey informuje o zmenách v liečení, nepriateľoch a frakciách, ktoré vás v Grécku čakajú

Game Informer prináša nové informácie k Odyssey, ktoré nás tento rok vezme na výlet do Grécka s obrovskou mapou.

pridal Gam_er 18.8.2018 o 15:41 pod hry
Assassin’s Creed Odyssey informuje o zmenách v liečení, nepriateľoch a frakciách, ktoré vás v Grécku čakajú

HRY > NOVINKY >

Ako už iste viete, Assassin’s Creed Odyssey je tento mesiac na obálke Game Informeru. Začiatkom týždňa načrtol niečo málo režisér hry Scott Phillips, v tradičnej sérii rýchlych otázok a odpovedí. Väčšina otázok bolo však bezvýznamných, takže o hre sme sa veľa nedozvedeli. Teraz však prichádzajú klasické novinky, ktoré sa týkajú škály nepriateľov, novom prístupe k liečeniu a ďalšie. 

Liečenie a ďalšie schopnosti, napríklad dymová bomba, boli predtým viazané ako jednorázovo použiteľné položky. Teraz sú mapované inak a fungujú na čas. Dôvod na zmeny vysvetlil kreatívny riaditeľ značky JonJonat Dumont:

„Liečenie, nuž, chceli sme ho viac vylepšiť a ponúknuť nové možnosti. S tým sme objavili tiež nové možnosti pri schopnostiach. Napríklad dymová bomba, ktorú ste predtým mohli vidieť ako klasickú položku, sa nám teraz zdala lepšie uchopiteľná ako schopnosť. Existuje tu veľa miest, kde v hre môžete utratiť svoje peniaze.”

O kúsok viac sme sa dozvedeli aj o rozľahlej rekreácii starovekého Grécka, ktoré bude značne väčšie než Egypt v Origins. Mapa bude od začiatku otvorená takmer úplne. Nepriatelia vám však môžu ľahko nakopať zadok, keď sa na určité miesta pokúsite zájsť príliš skoro. S tým samozrejme súvisí naďalej prítomný systém levelovania, ktorý zaviedlo Origins. Ak teda máte značne nižší level než váš nepriateľ, skrátka proti nemu nemáte žiadnu šancu, no hra vám pohyb po mape od začiatku kamkoľvek nebude zakazovať. 

Keď už hovoríme o nepriateľoch, Odyssey ponúkne v tomto smere škálovanie, takže skoré oblasti nikdy nebudú ľahkým orieškom. Škálovanie sa postupne zvyšuje, takže stále tu budú miesta, pri ktorých sa budete musieť vylevelovať, ak ich chcete zvládnuť. Grécko nebude len veľké, ale bude rozdelené do 28 mestských častí, z ktorých každá bude mať jedinečný vzhľad. Bude tu tiež niekoľko frakcií, s ktorými sa budete musieť zaoberať, pričom každá z nich bude vyžadovať iný prístup.

Režisér Scott Phillips niektoré z nich opisuje nasledovne:

„Máme Sparťanov, ktorí sú trocha bláznivejší, pričom sa jedná o nebezpečných bojovníkov na blízko. Dokážu sa poriadne naštvať a byť smrteľnejší, keď ich meter zdravia bude na nízkej úrovni. Máme Aténčanov, ktorí sú viac taktickejší. Používajú luky a štíty. Vždy prítomní budú banditi, ktorí útočia na každého a rýchlo preniknú na miesto či z miesta. Potom tu máme to, čo sme pôvodne nazvali mikro frakcie, kde stretnete naozajstných bojovníkov.”

Assassin’s Creed Odyssey príde na PC, PS4 a Xbox One 5. októbra. 





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19878)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk