Týždenník - týždeň plný trailerov

Red Dead Redemption 2 a aj Doom Eternal nám oživili ponuku tohto týždňa.

pridal saver 12.8.2018 o 22:13 pod hry
Týždenník - týždeň plný trailerov

HRY > NOVINKY >

Red Dead Redemption 2 a aj Doom Eternal nám oživili ponuku tohto týždňa. Oba sa totiž bližšie predstavili. Síce Red Dead len novým trailerom, ale bol to gameplay trailer so zhrnutím časti možností hry a nakoniec, ak ste nevideli, pozrite si. Autori k tomu povedali, že chcú priniesť najuveriteľnejší a najinteraktívnejší svet, aký doteraz vytvorili.

Tento víkend k tomu bol QuakeCon, kde síce Quake bol len taká bokovka, ale spomenuli aj jeho a konkrétne Quake Championship, ktorý prešiel na free 2 play štýl. Viac zaujal Doom Eternal, ktorý predstavil svoj gameplay, ako aj nový idtTech7 engine, výrazne však grafiku nemení, ale autori hovoria, že zvládne 10 krát viac polygónov, ako aj deštrukciu, ktorú si vychutnáme hlavne na monštrách. Pribudne však aj možnosť vstúpiť do niekoho singleplayer hry a to ako démoni. Viac hráčov sa tak môže spojiť a naháňať hrdinu.

Zo zaujímavostí Bethesda potvrdila, že Fallout 76 nebude dostupný na Steame, vydajú ho na svojom Bethesda.nete. Nasledujú tak príklady iných firiem, ktoré sa postupne odlepujú od Steamu, aby im nedávali svoje peniaze. O Falloute si ešte napíšeme cez týždeň, ale zatiaľ si pozrime Rage 2, ktorý rovnako dostal rozsiahlejšiu ukážku.

Prekvapivo Tencent tento týždeň ohlásil novú PUBG hru na mobily a konkrétne PUBG mobile lite pre menej výkonné mobily. Táto verzia dostane menšie mapy, 40 hráčov a slabšiu grafiku. Autori ju už testujú na Filipínach a uvidíme, či príde aj ku nám. Tencent ňou chce konkurovať low-end klonom PUBG, ktoré zaplavili trh. Chce priniesť originál širšiemu spektru hráčov. Keď hovoríme o PUBG, konkurenčný Fortnite spustil na Androide beta test pre vybrané mobily.  

Z väčších titulov nechýbal Assassin's Creed Odyssey, ktorý ukázal ďalšiu misiu s 11 minútami hrateľnosti. Ukázal aj možnosti v bojoch a autori povedali viac o dĺžke hry a jej pozadí.

Ohlásený bol aj update pre God of War, ktorý 20. augusta dostane nový herný režim, ukázala sa nám aj Forza Horizon 4, ktorá predstavila svoje možnosti. A rovnako aj Shadow of the Tomb Raider, ktorý ukázal viac z hry a to 15 minút hrateľnosti, ako aj bojové taktikypodvodné možnostitakedowny a dozvedeli sme sa, že sa bude dať nastaviť náročnosť bojov a aj hrobiek.

Mobilnú sféru tento týždeň ovládol Samsung, ktorý predstavil Galaxy Note 9 a aj Galaxy Watch hodinky. Note 9 ponúkne väčší displej ako predchodca, rýchlejší procesor, peknú 4000mAh batériu a aj pero s bluetooth možnosťami. Mobil príde už 24. augusta. Začiatkom septembra mu budú spoločnosť robiť Galaxy Watch hodinky, ktoré budú vylepšenými Gear S3 hodinkami v dvoch veľkostiach. 

 

Stále tiež rozdávame kódy na Switch verziu slovenskej multiplayerovky Pixel Action Heroes. V našich článkoch sme sa pozreli na QLED TV od Samsungu a to najkvalitnejší Q9, ktorý je s jeho hernými možnosťami priam najlepší TV na hranie, ale extra drahý. Z hardvéru sme sa pozreli aj na P20 Pro mobil od Huawei. Z hier sme zrecenzovali KryptcrawleraMugsters, NeveroutMothergunship a dojmy sme pridali zo slovenského titulu Shadows: Awakening. Keďže bola beta Call of Duty Black Ops 4, pozreli sme sa na ňu v preview z PS4 verzie a pár dojmov sme pridali z PC verzie, prekvapivo dobre optimalizovanej, ale stále vizuálne zaostávajúcej.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk