Týždenník - Agónia leta

Rok sa prehupol do svojej druhej polovice a začína nám teraz letný oddych, aby sme načerpali silu a zarobili peniaze na jesenný nátresk.

pridal saver 8.7.2018 o 22:28 pod hry
Týždenník - Agónia leta

HRY > NOVINKY >

Rok sa prehupol do svojej druhej polovice a začína nám teraz letný oddych, aby sme načerpali silu a zarobili peniaze na jesenný nátresk. Ponuku hier v druhom polroku sme si aj zhrnuli v článku, kde je najvýraznejší titul Red Dead Redemption 2, ale silný bude aj Fallout 76, alebo exkluzivity Forza Horizon 4, Spider-man a Super Smash Bros. Ultimate. Uvidíme, čo ponúkne nový Tomb Raider, Assassin, Battlefield, Just Cause, či prekvapí Life is Strange 2. A chýbať nebude veľa Battle Royale hier, ktoré otvorí Fear the Wolves už teraz 16. júla. Príde aj bojovka Soul Calibur VI

Z iných zaujímavých noviniek sme tu mali odhalenú tvár Claire Redfieldovej z Resident Evil 2, od autorov Mass Effect Andromeda sme sa dozvedeli, že hra bola neúspešná preto, lebo ju prevalcovali lepšie tituly, ale aj to, že Mass Effect je pre nich prioritou a zrejme po dokončení Dragon Age sa k sérii vrátia. Keď sme pri sci-fi, objavili sa 4K zábery na Halo kolekciu, kde už hráči testujú Xbox One X update pre Halo 2 a Halo 3. a Anthem ukázal 20 minútový gameplay.

Prezradené boli aj počty hráčov jednotlivých hier na Steame, a aj keď tam nie sú všetky, približný obraz si vieme spraviť. Pekné čísla tam má aj Metro, ktoré bude budúci rok pokračovať a autori k tomu dodali, že bude mať rozsiahle sandboxové survival levely. A vysoko je aj Warframe, ktoré práve predstavilo ďalšie rozšírenia a ukazuje Destiny, ako sa má robiť poriadna sci-fi onlineovka. Warframe k tomu príde aj na Switch. 

Ozvala sa nám aj Jade Raymondová, ktorá síce dávnejšie robila pre Ubisoft, ale už tri roky vedie vlastné štúdio Motive pod EA, kde už pripravuje štyri tituly. Prebrali aj zrušenú Star Wars hru od Visceral štúdia, ktorej už vytvorený obsah chcú maximálne využiť. Sami však už nerobia tunelovku, ale hru v otvorenom svete. Nakoniec, tak ako všetci.

Z našich dojmov sme sa pozreli na Wolfensteina 2 na Switch, pridali sme interview s autorom 1D dungeon crawlera, ako aj interview s autormi Attentat 1942. V článkoch sme sa pozreli na históriu Rockstaru a z recenzií sme priblížili The Crew 2, ktorý je rozporuplný titul. Doplnili sme to recenziou na box Punch Club, tenis v podaní Maria - Mario Tennis Aces, a aj malý titul Sushi Striker. Z hardvéru sme sa pozreli na Gigabyte Aorus vybavenie a aj na Huawei P20, mobil s parádnou kamerou.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk