BioWare neplánujú návrat k Star Wars hrám, prioritou je Dragon Age a Mass Effect

Po práci na Anthem sa vývojári už nevedia dočkať, kedy začnú naplno s výrobou ďalšieho Dragon Age. Potom zrejme príde na rad Mass Effect.

pridal Gam_er 6.7.2018 o 19:30 pod hry
BioWare neplánujú návrat k Star Wars hrám, prioritou je Dragon Age a Mass Effect

HRY > NOVINKY >

BioWare momentálne pracuje na novej značke Anthem, ktorej venuje väčšinu svojich zdrojov. Mnohí si kladú otázku, čo má štúdio v pláne potom. Len nedávno sme vás informovali o tom, že by v budúcnosti radi skúsili experimentovať. Myslia tým projekty, ktoré by ukázali v skorej fáze ako koncepty, alebo len ako nápady či menšie hry, s ktorými by zistili, čo sa ľuďom páči. Najnovšie vyjadrenie šéfa štúdia Caseyho Hudsona však jasne hovorí, že na ceste je Dragon Age a dokonca aj ďalší Mass Effect. 

„K Dragon Age a Mass Effect vám poviem, že sa k nim chceme vrátiť čo najskôr. Mass Effect je určite hrou, ku ktorej sa chceme vrátiť. Je to moje dieťa. Pomohol som so začiatkom tejto značky, takže by som sa k nej samozrejme v určitom okamihu chcel vrátiť.”

Väčšina BioWare momentálne pracuje na Anthem. Menšia časť však robí prípravy na ďalší Dragon Age, ktorý sa zdá byť ďalším veľkým projektom štúdia. Veľa fanúšikov si však kladie otázku, čo Star Wars? Štúdio si totiž kedysi urobilo meno s hrami ako Knights of the Old Republic, takže sa naskytá otázka, či sa k tejto značke neplánujú vrátiť:

„Existuje toľko hier, ktoré sme ako štúdio chceli robiť. Na jednej strane je výzva urobiť tak skvelú hru, ako len dokážeme, no na druhej strane je veľkosť zdrojov a štúdia. Sme celkom veľkí a je tu veľa projektov, o ktoré by sme mali záujem. Nemôžeme však robiť všetko. Musíme si skrátka vybrať a cez ostatné sa musíme preniesť. Vždy som však miloval Star Wars, miloval som vývoj Knights of the Old Republic. Takže...vždy sa snažíme zistiť, čo bude ďalej.”

Odpoveď Caseyho Hudsona na problematiku Star Wars tak neznie veľmi sľubne. Naďalej však podporujú svoju MMO Star Wars: The Old Republic, no fanúšikovia stále dúfajú v niečo nové. 

Čo by ste radi od BioWare videli vy? Chcete aby sa vrátili k Star Wars? 





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19767)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk