Týždenník - NHL stále bez PC verzie

Tento týždeň sa nám už utlmili novinky z E3, poračovali súhrny, zabudnuté veci a aj jedno odložené ohlásenie, konkrétne NHL19

pridal saver 24.6.2018 o 22:12 pod hry
Týždenník - NHL stále bez PC verzie

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám už utlmili novinky z E3, pokračovali súhrny, zabudnuté veci a aj jedno odložené ohlásenie, konkrétne NHL19. To veľmi neprekvapilo, stále je na rovnakom engine, stále bez PC verzie, rovnako nepribudne ani Switch verzia. Čo sa však zmení, bude fyzikálny engine v hre, ktorý vylepší dynamiku hráčov a pribudne aj nový režim s vonkajšími ľadovými plochami, na ktorých vaši hráči začínali.

 

Ohlásené bolo aj Xenonauts 2, ktoré dostalo Kickstarter kampaň a znovu sľubuje pokračovanie svojho ťahového strategického štýlu inšpirovaného klasickým Xcomom. Vyšla aj Westworld hra, ktorá zaujala svojim štýlom podobným Fallout Shelter, aj keď možno vizuálom a enginom až príliš podobným, že to Bethesde nedalo a zažalovala autorov, tí totiž robili aj Fallout Shelter na zákazku, a teda engine nemali použiť do inej hry.

 

Prvý teaser dostal Life is Strange 2 aj s dátumom prvej epizódy na koniec septembra. Žiaľ, bez bližších detailov, ktoré autori predstavia niekedy neskôr.

 

Z E3 sme tu ešte mali ďalšie informácie k Forze, kde autori vysvetlili, ako bude fungovať online svet v hre a ohlásené boli aj vedľajšie možnosti, kde dostane hra minipríbehy s misiami a aj napríklad taxikárčenie. Nakoniec sa objavil aj zoznam vozidiel z hry. K Battlefieldu V sa autori vyjadrili k singleplayer kampaniam, ktoré v sérii ostávajú. 

Rovnako viac toho bolo k Assassin's Creed Odyssey hre, ktorá bude najdlhšia a najzábavnejšia zo série, dostane aj voľné vzťahy, kde si sami vyberiete, s kým pôjdete, či už s mužom, alebo ženou. Viac sme sa dozvedeli aj o hrateľnosti. Informácie prichádzali aj o Cyberpunku 2077, kde autori hovorili o drsnom svete cyberpunku, alebo aj statusoch postavy a nakoniec aj o vzťahoch, ktoré budú rovnako len na vás podobne ako v Assassinovi.

Z iných zaujímavostí PUBG ohlásil 50 miliónov predaných kusov a 400 miliónov hráčov na všetkých platformách. Spolu s tým priniesol Sanhok mapu do PC verzie hry. Teraz už do plnej verzie, kde dostala svoj playlist, ostatné dve mapy sa posunuli do spoločného playlistu. O niečom veľmi súvisiacom bol rozhovor so šéfom Take Two, ktorý okrem iného hovorí, že singleplayer hry nezomierajú a firmy, ktoré v to veria, sa len vyhýbajú ťažkej práci vytvárania príbehu a postáv a idú rovno tam, kde sú peniaze. Nemyslí, že to bude fungovať. Hovorí to napriek tomu, že sa vykašlali na GTA V DLC a išli tam, kde sú peniaze - do GTA Online. Príbehovú časť tak musia rozširovať len mody.

 

Z mobilov sa nám ukázal pekný Oppo Find X s veľkou plochou displeja a vysúvateľnými kamerami. Aj keď bez skeneru odtlačkov prstov v displeji, ani nikde inde. Prípadne, ak máte radšej menšie mobily, respektíve miniatúrne mobily, Uniherz Atom dostal Kickstarter kampaň.  

 

Zhrnuli sme si ešte, čo nám na E3 chýbalo, pozreli sme sa na štyri hry, ktoré vychádzajú 22.2. 2019 a z ktorých budú zrejme aspoň dve odložené. Z recenzií, sme sa pozreli na Jurassic World Evolution, ktorý dopĺňal aktuálnu premiéru Jurassic World 2. Pridali sme aj milú kooperačnú skákačku Unravel Two. Ponúkli sme aj recenziu na slovenský minecraft Cube Life, ako aj hru od slovenského autora Chameleon Run Deluxe Edition, pozreli sme sa aj na VR verziu The Talos Principle. Nakoniec sme sa pozreli aj na pekný mobil Huawei P20 Lite. 

Z našich postE3 dojmov sme sa pozreli na Overcooked 2 - pokračovanie kooperačného varenia, na FIFA 19 pre Switch, DragonBall FighterZ pre Switch, Monster Hunter Generations Ultimate a Killer Queen Black .





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk