Kojima: Nesnažím sa budovať imidž Death Stranding na tvárach známych hercov

Režisér používanie živých hercov vníma inak, než by mnohí mohli čakať. Nevníma ich ako slávnych, ale berie ich ako ľudí, s ktorými sa mu výborne spolupracuje.

pridal Gam_er 20.6.2018 o 13:00 pod hry
Kojima: Nesnažím sa budovať imidž Death Stranding na tvárach známych hercov

HRY > NOVINKY >

Hideo Kojima nám na E3 ukázal prvý pohľad na jeho pripravovanú hru Death Stranding, ktorú sme doteraz poznali len z cinematic trailerov a rečí. Nevideli sme síce veľa, ale máme už aspoň akú takú predstavu o tom, ako hra vyzerá. Kojima okrem toho poskytol niekoľko rozhovorov, ktoré sa týkali aj hviezdneho hereckého obsadenia v hre.

Hovorí, že odmieta myšlienku, podľa ktorej by sa snažil budovať imidž Death Stranding na tvárach známych hercov, ktorými sú v tomto prípade Mads Mikkelsen (Casino Royale, Rogue One, Doctor Strange), Norman Reedus (Walking Dead, Pandorum), Lindsay Wagner (NCIS), Léa Seydoux (Spectre, Mission: Impossible - Ghost Protocol), Guillermo del Toro (Hellboy, Quantum of Solace). 

Herecké obsadenie Kojima vysvetľuje nasledovne:

Budovať imidž Death Stranding na kastingu známych hercov vôbec nie je mojim cieľom. Vývoj hry je niečo, čo vyžaduje veľa energie, veľa času a je to tiež niečo, do čoho investujete buď celý, alebo značnú časť svojho života. Som si istý, že ide o rovnaký prípad, ako keď točíte filmy. Keď do toho investujete toľko úsilia a času, nemyslíte na to, či herci predávajú, či sú slávni alebo uznávaní.  Pre mňa to bolo viac o práci s ľuďmi, ktorým verím a ľuďmi, s ktorými som pracoval naozaj veľmi rád.

Kedysi sme v mojom priemysle nepoužívali hercov. Vytvorili sme postavy podľa scenára, ako keby sme robili anime. V mojom prípade robím hry už 32 rokov a súčasná technológia pre nás znamená, že môžeme vytvoriť niečo oveľa uveriteľnejšie, niečo so stopercentnou platnosťou a rezonanciou u ľudí. Nie je to však zaujímavé, ak to nemá žiadny analógový prvok, žiadny organický, živý element. Napríklad, ak by som tu mal Normana mohol by som povedať, že chcem, aby sedel na tamtom kresle. On by povedal, že bude lepšie, keby sedel inde. Zvážili by sme to a uvideli, čo z toho vyjde. To by bez živých prvkov nešlo.

Chcem získať druh chemickej reakcie, ktorá vychádza z používania živých hercov. Chcem s nimi vytvoriť hru a spoločne ju rozvíjať. Spolupráca s Normanom, spolupráca s Madsom, spolupráca s Lindsay a spolupráca s Leou - všetci svojim pričinením veľa prispievajú a majú veľa nápadov. Zvlášť Mads, on je ten človek, ktorý občas preberá celú scénu.”

Death Stranding zatiaľ nemá dátum vydania a pravdepodobne by sme ani nemali očakávať, že si ho zahráme skôr ako za rok a pol či dokonca dlhšie. Napriek tomu vás budeme o ďalších novinkách informovať. 





Páči sa mi! (+3)






PS4
PC

Vývoj: Sony, 505 Games / Kojima Productions
Štýl: Akcia / Survival
Dátum vydania: 8. november 2019
 14.7. 2020 (PC)
 24.9. 2021 (,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk