Ubisoft vysvetľuje, ako Assassin’s Creed Odyssey zapadne do tradície značky

Keďže hra postráda tradičné asasínske bratstvo, veľa hráčov chcelo vysvetlenie, ako zapadne do značky. Ubisoft prináša odpoveď.

pridal Gam_er 17.6.2018 o 17:44 pod hry
Ubisoft vysvetľuje, ako Assassin’s Creed Odyssey zapadne do tradície značky

HRY > NOVINKY >

Vyzerá to tak, že Assassin’s Creed Odyssey sa trafí do noty presne tým hráčom, ktorých bavilo Origins. Ďalší titul značky sa ešte viac posunie k RPG žánru, čo však mnohým tiež nevyhovuje. Ubisoft to ale považuje za správnu cestu. Milovníci histórie si všimli, že sparťanské Grécko v Oddysey predchádza Egypt v Origins o niekoľko sto rokov. Mnohí si tak kladú otázku, ako hra zapadne do značky a či hru Ubisoft nemal nazvať inak, keďže v nej nevidíme žiadne assassínske bratstvo. Odpoveď teraz prináša samotný Ubisoft:

„Veľa ľudí znepokojuje to, že Origins vytvorilo bratstvo. Už pred Origins sme však vedeli, že po ňom prinesieme Odyssey. Pozreli sme sa preto na dôležité súčasti tradície značky a na to, ako by sme ich mohli ešte viac rozšíriť či urobiť relevantné pre dnešných hráčov. Jednou z vecí, ktorá veľmi súvisí s tradíciou značky, je spojenie s prvou civilizáciou. Naša značka sa veľmi týka histórie, no máme v nej aj sci-fi prvky. Nechceme spoilovať, ako veľmi je prvá civilizácia spätá s Odyssey, ale môžeme vám povedať, že protagonisti, ktorých sme do hry vybrali, teda Alexios a Cassandra, sú potomkovia kráľa Leonida a krv prvej civilizácie prúdi v ich žilách. Sú napojení na prvú civilizáciu, sú potomkami prvej civilizácie, takže je to veľké spojenie so značkou a tradíciou Assassin’s Creed. 

Jedna super vzrušujúca vec, ktorou sme sa chystali Odyssey pripojiť k širšej tradícii značky, je niečo, čo je prítomné vo všetkých AC hrách. Ide o ideológiu slobody verzus poriadku, pretože to je základnom asasínov a templárov, ktorých poznáme dnes. Asasíni zastupujú slobodu, templári sa snažia zaviesť svoj poriadok. Bolo pre nás naozaj vzrušujúce, že sme boli schopní preskúmať tieto ideológie a to, ako zapadajú do nášho prostredia starovekého Grécka. Rovnako sme skúmali tiež to, ako ich previažeme s našim príbehom. Myslíme si, že z výsledku budú hráči nadšení.

Ako na vás zatiaľ pôsobí Assassin’s Creed Odyssey? Dáte mu šancu, alebo ste v príbehu čakali skôr tradičné bratstvo? 





Páči sa mi! (+22)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19752)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk