Devil May Cry 5 pobeží v 60fps a iné detaily o hre

Oficiálny japonský Twitter účet Capcomu priniesol detaily k príjemnému prekvapeniu tohtoročnej E3

pridal matus_ace 15.6.2018 o 18:44 pod hry
Devil May Cry 5 pobeží v 60fps a iné detaily o hre

HRY > NOVINKY >

Devil May Cry 5 už dlhšie visel vo vzduchu. Jednak sa o hre šuškalo, no taktiež si Capcom medzi hráčmi robil v podobe remastrov prieskum záujmu o značku, z ktorého zjavne vyšlo, že hráči reboot nechcú. Nová hra tak bude pokračovať v príbehu pôvodnej série - to znamená, že príde pôvodný Dante, aj keď ani tentoraz nebude hlavnou postavou hry.,

Tou bude opäť Nero, známy potulný lovec démonov, ktorého to ťahá do mesta Red Grave City, kde temné sily začali útočiť na obyvateľov. Spolu s ním cestuje aj Nico, ktorá sa mu stará o zbrane. Autori sľubujú 3 hrateľné postavy, no zatiaľ nevieme, či medzi nimi bude aj Dante, ale pravdepodobne áno. nebude to však len o ničení démonov, ale Nero chce získať späť svoju hrdosť a svoje zbrane - meč Red Queen a dvojhlavňovú Blue Rose. Okrem toho ale prišiel aj o svoju démonickú ruku, no namiesto nej dostal protetickú náhradu nazvanú Devil Breaker, ktorá mu v love démonov pomôže.

Capcom nám síce naznačil, že Nero prišiel o Devil Bringer a Nico mu vyrobila Devil Breaker, no zatiaľ nevieme, čo presne sa stalo a ani to nechcú prezradiť. Nico je vnučka Nell Goldstein (postava z DMC kníh) a taktiež vyrába zbrane. Jej otec bol šialený vedec a aj z neho sa do nej niečo prenieslo. A aj keď ju to stálo časť sily, je hrdá na to, že pre Nera vytvorila Devil Breaker na boj proti démonom.

Hra beží na novom RE Engine, ktorý umožňuje zažiť túto štýlovú a dynamickú akciu v 60fps. Capcom pritom tvrdi, že DMC5 ponúkne doteraz najrýchlejšiu akčnú hrateľnosť v sérii, čím chcú zjavne konkurovať Bayonette od Platinum Games, bývalých tvorcov Devil May Cry série. V hre sa budete môcť pohybovať slobodnejšie a aj príbeh bude naberať na intenzite spolu s vašim progresom.

Devil Breaker so sebou prinesie nové možnosti linkovania kombo útokov, kedy si nepriateľeľov môžete pritiahnuť, zahákovať, či zaútočiť na nich prostredníctvom tejto "protézy". Sami sa rozhodnete, akým štýlom chcete hrať, pričom nezaostáva ani meč a strelná zbraň. Devil Breaker so sebou prinesie nové útoky a systémy, ktoré nám predstavia neskôr, pričom tým údajne obrovsky narástli možnosti hry.

My sa snáď na Gamescome budme môcť na vlastnej koži presvedčiť, či je to všetko pravda, keďže práve tam by hra mala byť prvý raz predvedená v hrateľnej podobe. Vydanie je očakávané na jar 2019 pre PC, Xbox One a PS4.





Devil May Cry 5 pobeží v 60fps a iné detaily o hre  Devil May Cry 5 pobeží v 60fps a iné detaily o hre  Devil May Cry 5 pobeží v 60fps a iné detaily o hre
Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk