E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)

E3 prezentácie dnes otvára EA so svojim EA Play programom.

pridal saver 9.6.2018 o 19:24 pod hry
E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)

HRY > NOVINKY >

E3 prezentácie dnes otvára EA so svojim EA Play programom. Čakáme na nej prvé ukážky z Battlefield V, pridá sa aj Anthem, určite predstavenie dostane Unravel 2, samozrejme chýbať nebude séria športov NHL, FIFA, NFL, NBA.  Uvidíme určite aj niekoľko nových titulov a zrejme nebude chýbať Star Wars.

EA otvorilo konferenciu parádnym Batlefield 1 trailerom k multiplayeru a aj ohlásením Battle Royale modu. Viac detailov sme si už zhrnuli v novinke s tým, že aj Nvidia pridala PC multiplayerový gameplay z hry a na Microsoft press konferencii uvidíme singleplayer.

Následne predstavili FIFA 19 aj s potvrdením Ligy majtrov. Liga majstrov sa tentoraz posunie aj do Journey príbehu, ktorú bude chcieť Hunter vyhrať. Rovnako Liga majstrov bude aj vo FUT časti. Hra vyjde 29. septembra.

 

Pokračujú s ohlásením Origin Access Premier, s novými hrami vrátane Madden 19 (prichádza na PC), Battlefield V, Anthem, FIFA 19, plus nebude chýbať EA Vault. Samozrejme, bude to mať dodatočné predplatné k aktuálnemu Origin Access. EA popritom pripravuje aj streamovaciu službu. Tú zatiaľ len naznačilo a príde neskôr. Streamovať sa bude dať na hociktoré zariadenie.

Star War: Jedi Fallen Order bude nová Star Wars hra, ktorú EA dnes ohlási. Bude to počas temných časov, kedy sú Jediovia lovení. Teda medzi epizódou 3 a 4 po vydaní rozkazu 66. Vyjde na jeseň 2019. Viac porozprávali aj o updatoch pre Battlefront II, kde pridajú aj nový sandboxový multiplayerový mód, ako aj Clone Wars boje so svojimi hrdinami.

 

Nasleduje predstavenie predstavenie Unravel 2, ktorý tentoraz dostane dve postavičky. Hru budete môcť hrať sám, alebo aj kooperačne s priateľom. Obe postavičky si budú musieť pomáhať, ale napríklad keď hráte sám, budete si ich môcť spojiť do jednej pre rýchly presun a rozpojiť len, keď bude potreba spolupráce. Hra vyšla rovno dnes! Detaily sme si zhrnuli tu.

 

Z nových indie titulov tentoraz zobrali pod svoje krídla Sea of Solitude, adventúru od Jo-Mei Games. Bude o osamelosti človeka. Hra vyjde začiatkom roka 2019.

Nasleduje trailer na NBA Live 19, ktoré vyjde začiatkom septembra. Dopĺňa to Madden NFL 19, ktoré tentoraz prekvapivo vychádza aj na PC a ani tentoraz v hre nebude chýbať príbehový režim, ktorý predstavili trailerom.

 

Pokračujú so strategickou mobilnou Command and Conquer: Rivals hrou, presnejšie so štýlom stratégie ovládania kontrolných bodov, kde musíte posielať na dané body svoje jednotky a podľa počtov a sily na nich jednotky bojujú. Označili to ako Command and Conquer pre novú generáciu. Viac detailov sme spísali tu.

Pokračujú predstavením Anthem. V hre budeme bojovať proti mimozemskej rase, ktorá nás chce zničiť. Autori chcú ponúknuť niečo nové, kde si do svojho príbehu môžete pripájať priateľov, niečo, čo nie je čisto multiplayer s nalepeným príbehom. Preto chcú vytvoriť veľký svet s príbehom každého hráča. Bude to živý svet rovnaký pre každého hráča. Hra bude mať základňu, ktorá je singleplayerová, kde sa bude príbeh hráča rozvíjať. Následne po vydaní sa bude hra v tomto mieste môcť rozširovať aj roky.

Hra bude mať štyri typy postáv, respektíve oblekov s rôznymi schopnosťami, budete ich môcť používať podľa toho, na akú misiu idete, alebo podľa toho, aké obleky majú vaši priatelia. Personalizácia nebude chýbať. Dôležité je, že hráči budú môcť hrať sami singleplayerovo aj bez priateľov. 

 

Anthem vyjde 22. februára 2019. Viac informácii sme si spísali tu.





E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)  E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)  E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)
E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)  E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)  E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)
E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)  E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)  E3 2018 - EA Play konferencia - livestream (20:00)
Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19904)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk