E3 2018 - Square Enix press konferencia (19:00)

Square Enix na E3 nechýba a na svojej press konferencii priblíži ako svoje západné, tak aj východné tituly.

pridal matus_ace 11.6.2018 o 18:31 pod hry
E3 2018 - Square Enix press konferencia (19:00)

HRY > NOVINKY >

Square Enix na E3 nechýba a na svojej press konferencii priblíži ako svoje západné, tak aj východné tituly. Síce už viac svojich titulov predstavili na Microsoft press konferencii a to ako Just Cause 4, tak aj Kingdom Hearts 3, Shadow of the Tomb Raider a aj adventúrového kapitána Spirita od Dontnodu. 

Stále však má čo predstaviť a to napríklad Avengers projekt od Crystal Dynamics, alebo svoje Final Fantasy alebo Dragon Quest tituly. Uvidíme, čím prekvapí.

 

Prezentáciu otvára prezident Square Enix nahratou správou pre hráčov a sľubuje silný line-up. Prvý trailer patrí novej časti Tomb Raider série, v ktorom Lara opäť čelí nebezpečnej situácií, tentoraz v lietadle. Ukážka je údajne z úvodu hry. Vývojár potvrdzuje zasadenie a aj príbeh o odvrátení mayskej apokalypsy, na scéne nebude chýbať Trinity. Lara musí splynáť s džungľou. Nasleduje prvý gameplay. Ten ukazuje stealth hrateľnosť, akú poznáme z predchádzajúcich dvoch častí. Lara dostane nové možnosti prekonávania prekážok a tiež bude mať voľnosť v plávaní. Hra ponúkne viac hrobiek a budú náročnejšie.

Final Fantasy XIV nechýba s novou ukážkou expanzie Stormblood. Vydavateľ nám tiež pripomína crossover s Monster Hunter World už toto leto.

Opäť vidíme kapitána Spirita od Dontnodu. Hru prezentuje dvojica vývojárov a potvrdzujú zasadenie v Life is Strange univerze. Touto cestou chcú uviesť postavy, ktoré predstavia v tomto širokom univerze.

JRPG ponuka pokračuje novou časťou Dragon Quest série s príbehovým trailerom. Na PS4 a Steame vychádza 4. septembra. Switch verzia príde neskôr. Asi nám ju ukáže zajtra Nintendo.

Babylon's Fall je nová hra od Platinum Games pre PC a PS4 na rok 2019. Square Enix pripomínajú Xbox vydanie Nier: Automata, taktiež od Platinum Games. Už 26.6. 2018.

Do ponuky JRPG titulov sa pridáva aj Octopath Traveler pre Switch so svojou osmičkou unikátnych hrdinov a osmičkou rôznych ciest.

Nasleduje nový trailer na už skôr oznámený Just Cause 4. Nechýba Rico, nechýba deštrukcia a ani slová o doteraz najnebezpečnejšej misii a najväčšom svete doteraz, ktorý je bohatý na rôzne formy života. Hra prinesie extrémne počasie, ktoré prinesie fyziku na úplne novú úroveň. Okrem tornád to budú aj piesočné búrky a fujavice, prídu aj úplne nové vozidlá, úprava háku o nové možnosti. Nepriatelia ponúknu nové typy a majú predstavovať výzvu pre hráča.

The Quiet Man je nový titul, viac sa dozvieme v auguste (asi na Gamescome) a príde na PC a PS4.

A ďalšia JRPG, tentoraz Kingdom Hearts III s ľadovým svetom, ktorý sme už videli včera. Trailer nám približuje príbeh trojky. Pribudne aj Ratatouille. Hra vyjde 29. januára.

A je koniec. Nakoniec to bola len predpripravená prezentácia trailerov v štýle Nintendo Direct. Dočkali sme sa niekoľkých ukážok a dvoch úplne nových titulov, aj keď úplne bez detailov a bližších informácií.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk