E3 2018 - Sony press konferencia (3:00)

Sony odprezentuje svoje hry už tradične v noci a zameriavať sa budú na svoje prichádzajúce veľké tituly.

pridal play3man 12.6.2018 o 2:26 pod hry
E3 2018 - Sony press konferencia (3:00)

HRY > NOVINKY >

Sony už dopredu ohlásilo, že sa na E3 prezentácii bude držať svojich najväčších titulov a ukáže hlavne Death Stranding, Spider-Man, The Last of Us Part 2 a Ghost of Tsushima. Zrejme pridajú aj trailery a ukážky z ďalších titulov, možno viac uvidíme z Red Dead Redemption 2.

Konferencia začína príhovorom Shawna Laydena, a to z trochu netradičného miesta - z "kostola". Po príhovore prichádza na pódium Gustavo Santaolalla, ktorý naživo hrá soundtrack z The Last of Us: Part 2. Po hudobnom vystúpení nasleduje ukážka priamo z hry, a to v hlavnej úlohe s Ellie. Hrateľná ukážka sa zameriava najmä na súboje v prostredí zdevastovaného mesta. Konferencia je prerušená vstupom zo štúdia, kde Layden spolu s moderátormi diskutujú o premiérovej ukážke z The Last of Us: Part 2 a taktiež ďalších PlayStation hrách. V rámci konferencií nie je takéto prerušenie úplne štandardné.

Konferencia sa opäť rozbehla už vo väčšej hale a máme tu ďalšie hudobné vystúpenie. To súvisí s novoku hrou štúdia Sucker Punch - Ghost of Tsushima, z ktorej tiež môžeme vidieť hrateľnú ukážku po prvýkrát. Po skončení ukážky môžeme vidieť zábery zo záhadnej hry, ktorá nápadne pripomína Quantum Break - ide o titul Control a pracuje na ňom štúdia Remedy, teda tvorcovia Quantum Brake či Alan Wake.

Ďalšie minúty patria hororovému titulu - ide o remake Resident Evil 2, ktorý dostáva aj dátum vydania - 25. január 2019. Nasledujúca herná ukážka patrí Disney hrdinom - Kingdom Hearts 3, ktorý taktiež dostáva dátum vydania - 29. január 2019. Väčšina herných ukážok je predelená záberom na Dreams od Media Molecule - pravdepodobne sa teda konečne dočkáme oznámenia dátumu vydania aj pri tejto hre.

Minúty pozornosti tentokrát patria hre Death Stranding od Hidea Kojimu, ktorá novými videami približuje hrateľnosť. Ďalšia predstavovaná hra je od štúdia Team Ninja - NioH 2. Nasledujú nové zábery z očakávanej Spider-Man hry od Insomniac Games. Konferencia Sony touto ukážkou skončila.





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18402)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk