E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)

Microsoft začne svoju press konferenciu z E3 o 22:00 a pripravených má 15 premiér nových titulov.

pridal saver 10.6.2018 o 21:15 pod hry
E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)

HRY > NOVINKY >

Microsoft začne svoju press konferenciu z E3 o 22:00 a pripravených má 15 premiér nových titulov, okrem nich čakáme aj ukážky nového hardvéru, hlavne gamepadov, možno ohlásenie nových služieb a eventálne zlacnenie konzol, alebo aspoň Xbox One X verzie konzoly. 

Z hier čakáme hlavne ukážky z Forzy Horizon 4, Cyberpunku, Splinter Cellu, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V ukáže singleplayer, hovorilo sa o predstavení Superman hry, chýbať by nemal Gears of War 5 a Halo: Infinity, prípadne nové Fable a multiplayerovú ukážka z Crackdown 3. Dúfajme, že uvidíme prvý gameplay z Age of Empires IV.  Možno ohlásia aj port Halo kolekcie na PC.

Z gamepadov sa veľa hovorilo o novej verzii Elite gamepadu, zo služieb o spojení Xbox Live Gold a Game passu, čo by bol zaujímavý krok, ale uvidíme, či bude aj reálny. Mohli by konečne ohlásiť podporu myši a klávesnice pre Xbox One, možno aj v spojení s ohlásením Age of Empires IV pre konzolu.

Microsoft začína svoju prezentáciu novým Halo titulom, nazvaným Halo Infinite. Zatiaľ bez bližších detailov. Strieda ho na pódiu Phil Spencer. Predstavia 50 hier, 18 titulov z exkluzivitou a 15 svetových premiér.

Pokračujú trailerom na skákačku Ori 2, ktorú uvidíme budúci rok.  Ďalšia premiéra je novinka od From Software a Activisionu o zombie samurajovi - Sekiro Shadows Die Twice.

Prichádza Todd Howard z Bethesdy, ktorý prichádza ohlásiť celú fallout sériu do Game Passu ako aj predstaviť prvý trailer Fallout 76, prequel ku všetkým Falloutom, ktorý bude 4 krát väčší ako Fallout 4.

Stieda ho Captain Spirit adventúra v štýle Life is Strange, ktorá bude od 26. júna zadarmo na stiahnutie.  Crackdown 3 nechýba a samozrejme s Terry Crewsov v hlavnej úlohe. Príde vo februári 2019. 

Dopĺňa ho Nier Automata, ktorá prichádza 26. júna na Xbox One aj s DLC ako aj nová ukážka z Metro Exodus ukazujú svet a aj hrateľnosť.

Po prvej sérii ukážiek sa vracia Phil Spencer aby porozprával viac o tom ako hry vyzerajú a hrajú sa najlepšie na Xbox One. Pokračuje s Kingdom Hearts III, ktoré prichádza na Xbox One po prvýkrát. Ukazujú Elzu s Donaldom ako aj ďalšie svety a Disney rozprávky, ktoré v hre navštívime. Hra vyjde 29. januára 2019.

Pokračujú Sea of Thieves, ktoré ukazuje, čo do hry príde. Vyzerá to na nové rozšírenie, ktoré rozšíri  mapu v hre do pekelnej krajiny. Zrejme aj s príbehom. Jedna expanzia príde v júli, ďalšia v septembri.

Battlefield V ukazuje jednu zo singleplayerových misii, ktorú uvidíme v hre, aj keď len v rýchlosti aby to vystriedala Forza Horizon 4.  V rozmanitej krajine s rozmanitými prostrediami, dynamickými ročnými obdobiami, a aj veľkými mestami. Bude v Anglicku. Hra bude mať tentoraz shared world s ostatnými hráčmi (všetci hráči budú mať rovnaké ročné obdobia, počasie). Hra dostane 60 fps mod pre Xbox One X. Hra vyjde 2. októbra a rovno príde aj do Game Passu.

Phil hovorí, že investujú, rozširuje štúdia, ako aj značky. Kúpili Undead Labs, ktoré vytvorili State of Decay a rovnako kúpili Playground Games, autorov Forzy a naznačil, že robia ďalšiu hru (Fable). Kúpili aj Ninja Theory, tvorcov Hellblade a aj Compulsion Games tvorcov We Happy Few.  Pritom založili Initiative.

Náležite tomu predstavujú We Happy Few novým trailerom s dátumom na 10. augusta. Ďalšou predstavenou exkluzivitou je PUBG, s džungľovou mapou, ktorá príde do Xbox verzie v lete. Doplnil to War Mode, ktorý sa stane asi štandardným modom v hre. Pribudne aj štít. V zime príde do hry aj zimná mapa.

Novou premiérou je Tales of Vesperia Definitive edition, remaster pôvodného titulu a prvý raz na západe. Príde v zime. V premiérach pokračujú s Division 2, ktorý bude vo Washingtone, kam sa tiež dostal vírus. Tentoraz sa bude hra odohrávať v lete. Vyzerá akčnejšie.

Gamepass sa rozširuje o funkciu Fast Start, ktorá bude dvakrát rýchlejšia ako Ready to Start a vyjde už v júni na niektoré tituly. Teda hry sa nebudú musieť tak dlho sťahovať aby ste ich mohli začať hrať. Do Game Passu pribudne tento rok Halo Master Chief kolekcia, samozrejme všetky Microsoft tituly ako Forza alebo Crackdown prídu pri vydaní. Rovnako aj Ashen, Vermintide II a ďalšie.  K tomu dnes do Game Passu pribudol The Division, Fallout 4 a Elder Scolls Online.

Nasleduje ponuka indie titulov ako napríklad - Vermintide II, Fringe Wars, Below, Conquerors Blade, Waking, Raji, Super Meat Boy Forever, Planet Alpha, Islands of Nine, Sable, Harold Halibud, Bomber Crew, Wind Road, War Groove, Generation Zero, Dead Cells, Ashen, 

Pokračuje to prvou ukážkou z Shadow of The Tomb Raider, kde Lara tentoraz spôsobila, niečo, čo bude musieť byť zastavené.  Trailer ponúka pekné ukážky na džungľu a aj množstvo hrobiek s úlohami.

Predstavený bol aj  skateboardový titul Session, rovnako ako titul od Pearl Abyss - Black Desert online, beta začne na jeseň. Svetovú premiéru dostáva nový Devil May Cry 5, ktorý vyjde na jar 2019. Ďalšou exkluzivitou je pokračovanie Cupheadu s novou postavou Ms. Chalice. Hra dostane nový ostrov a vyjde v roku 2019.  Rovnako exkluzivita bude aj titul Tunic od Finji.

Odteraz budú v prezentácii všetko svetové premiéry, ktoré doteraz nikto nevidel. Bandai Namco predstavuje svojich hrdinov spojených v bojovke  Jump Force. Vyjde v roku 2019. Ďalšou svetovou premiérou je Dying Light 2, pokračovanie zombie titulu v otvorenom svete, ktorý sa tentoraz bude meniť podľa rozhodnutí hráčov. Tentoraz to bude v štandardnom meste s vysokými budovami aj s funkčným ekosystémom medzi frakciami, ktorý môžeme narušiť a prostredie sa zmení. Môžete niekomu pomôcť, ale niečo sa zmení. Budú tam stovky rozhodnutí. Zážitok každého hráča bude iný.

Ďalšia predstavená exkluzivita je Battletoads, návrat klasickej značky s coopoom pre troch hráčov. Príde v roku 2019.

Svetová premiéra je Just Cause 4, už to nebude vojna, už to bude boj o prežitie proti celej armáda. Teraz vyzerá aj s prepracovanejším príbehom a animáciami, ako aj s tornádami. Hra vyjde už 4. decembra 2018.

Gears of War dostáva malú arkádovú hru Gears Pop na mobily. Prichádza aj Gears Tactics na PC s taktickou ťahovou hratenosťou v Xcom štýle. Nechýba ani ohlásenie Gears 5. Bude mať najväčší svet, aký doteraz spravili a pokračovať v ňom budú príbehy postáv z Gears 4 a vráti sa aj Marcus Fenix a pribudnú nové lokality a noví nepriatelia.  Hra sa už volá Gears, nie Gears of War.

Phil nakoniec ohlásil aj Microsoft AI pre hry, ako aj game streaming pre hranie na každom zariadení, a teda aj na mobiloch.  Rovnako potvrdil vývoj nových konzol ako aj vytváranie najväčšej siete štúdii. 

Celé to uzatvára Cyberpunk 2077, ktorý vyzerá parádne.





E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)
E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)
E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)
E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)
E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)
E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)
E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Microsoft press konferencia (22:00)
Páči sa mi! (+9)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19513)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk