Ani tento rok nechýba údajný únik s hrami, ktoré Nintendo predvedie na E3

Minulý rok to v niektorých prípadoch vyšlo, no aj tak tento zoznam berte so zdravou dávkou pochybností

pridal matus_ace 18.5.2018 o 14:31 pod hry
Ani tento rok nechýba údajný únik s hrami, ktoré Nintendo predvedie na E3

HRY > NOVINKY >

Súčasťou folklóru okolo výstavy E3 sa v posledných rokoch stali aj neoddeliteľné úniky, ktoré prichádzajú predčasne s informáciami o tom, čo by sme na výstave mali vidieť. Niektoré sú pravdivé, iné sú totálne mimo, ale je zaujímavé sledovať, aké informácie vychádzajú na svetlo sveta. Napríklad s Nintendom to minulý rok úplne nevyšlo, ale niektoré tituly tieto "úniky" trafili. Podobný zoznam hier tu máme aj teraz.

S istotou vieme, že Nintendo bude mať hlavnú Showcase prezentáciu, Treehouse prezentácie každý deň, turnaje v hrách a aj prezentácie hier priamo na showfloore. A tento zoznam prichádza s inštrukciami práve pre showfloor. Niektoré hry sú jasné, iné zas pochybné, no ďalšie by sme tam zatiaľ vôbec neočakávali. Celý zoznam nájdete nižšie, potom si ho bližšie rozoberieme.

Ani tento rok nechýba údajný únik s hrami, ktoré Nintendo predvedie na E3

Intro trailer by mal ukázať bojovku Dragon Ball FighterZ, FIFA 2019, NBA 2K19, Crash Bandicoot N-Sane Trilogy, Octopath Traveler a Wolfenstein 2: The New Colossus. Teda žiadne prekvapenie a podobné hry by sme aj čakali. Problém však môžeme badať v počte hier, ktorý je relatívne nízky, no hlavne pochybujeme, že nový ročník FIFA bude mať číslicu 2019 a nie iba 19.

Nasleduje Super Smash Bros. for Switch. Už názov nesedí, no najviac proti tomuto zoznamu hovorí štúdio zodpovedné za hru. Vieme totiž, že na hre pracujú v HAL Laboratory. Je síce možné, že im pomáha Namco, no určite by ich neuviedli ako jediné štúdio.

Next Level Games by podľa zoznamu mali predstaviť pokračovanie Punch Out série s podnázvom Become The Champion. Majú ukazovať trailer a demo a nie je to nepravdepodobné. Séria sa navyše už dlho nedočkala pokračovania.

Bandai Namco podľa zoznamu pracuje aj na Metroid Prime: Renegade. To je reálne možné, nakoľko oficiálne nevieme, kto na hre pracuje. Avšak Nintendo minulý rok odhalilo názov Metroid Prime 4 a aj s podtitulom by sa asi číslice nezbavili.

Splatoon 2 sa dočká Octo expanzie a tá je istá vec, takže to sedí.

Intelligent System určite pracujú na novej Fire Emblem hre pre Switch, no doteraz nepoznáme podnázov. Fire Emblem Memories znie pomerne pravdepodobne vzhľadom na nedávne časti série.

Bethesda Switch podporuje a očakávali by sme v budúcnosti ďalšiu podporu, no je otázne, či to bude práve v podobe Fallout 3 Anniversary.

Informácie sedia aj v prípade novej Yoshi hry. Tá príde tento rok, pravdepodobne v lete. Vyvíjajú ju v Good-Feel a určite hru na E3 uvidíme. Otázne len je, či sa bude volať Yoshi's Flipping Island.

O Pokémon Let's Go! Pikachu a Pokémon Let's Go! Eevee sme si písali už včera. Hra bude na 100% na E3, no je otázne, či sa bude práve takto volať a či bude rozdelená na dva tituly.

F-Zero SX by bol splnený sen mnohých hráčov. Séria má dodnes mnoho fanúšikov a nová inkarnácia by sa hodila. Problém je v tom, že by na nej mali pracovať PlatinumGames. Tí sú majstrami akcie a je trochu nepravdepodobné, že by sa pustil do futuristických pretekov. Zvlášť keď vieme, že majú rozpracované 3 projekty, medzi nimi sú aj nové vlastné značky.

Fortnite od Epicu pre Switch je taktiež niečo, čo by sme očakávali, takže ak by ste si mali na nejaké hry z tohto zoznamu staviť, toto by bola ďalšia z nich. Je však otázne, prečo by prezentovali len trailer a gameplay, keď hra by mohla byť hrateľná na showfloore.

Vieme, že Retro Studios už dlhšiu dobu tajne pracujú na nejakom projekte, ktorý nie je Metroid. Teoreticky by to mohol byť uvádzaný Star Fox Lylat System, no názov znie nepravdepodobne. Navyše sa oveľa častejšie objavujú dohady, že ďalší Star Fox by mohla byť racingovka.

Celkovo si však myslíme, že tento zoznam nebude pravdivý, aj keď niektoré hry z neho na E3 určite uvidíme. V zozname chýbajú hry, ktoré sú už dlhšie oznámené a čakali by sme ich tam. Navyše sa Nintendo určite bude venovať aj svojej online službe, ktorá sa nespomína. A hlavne v zozname vôbec nie sú 3DS hry, pričom vieme, že Nintendo s podporou handheldu nekončí a ešte v budúcom roku budú vychádzať nové hry, takže sa isto nejaké objavia aj na E3.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk