Days Gone ponúka nové informácie, opisuje svet a konkretizuje PS4 Pro vylepšenia

Dozvedeli sme sa viac o Deaconovych možnostiach, ako hra pôjde na PS4 Pro a viac o svete, v ktorom sa odohráva príbeh.

pridal Gam_er 10.5.2018 o 21:14 pod hry
Days Gone ponúka nové informácie, opisuje svet a konkretizuje PS4 Pro vylepšenia

HRY > NOVINKY >

Ako už viete, pripravovaná PS4 exkluzivita Days Gone je na obálke Game Informeru a nové informácie sa na nás postupne valia z každej strany. Dnes magazín griloval kreatívneho režiséra Johna Garvina, ktorému bolo položených 157 rýchlych otázok. Mnohé z nich boli hlúposti, ale niektoré odhalili ďalšie zaujímavé novinky. Ak viete po anglicky, môžete si pozrieť celé grilovanie, ktoré má zhruba osem minút a dozviete sa tam napríklad to, či je John Garvin dobrý v športoch, že ho už unavuje porovnávanie Days Gone s The Last of Us alebo či autori modelovali aj Deaconove bradavky. Celkový štýl hrateľnosti titulu autor prirovnal k Far Cry, k základným častiam, nie k Primal.

Zo zaujímavostí ku Days Gone sme sa dozvedeli, že Deacon je dobrým chlapom, ktorý je tiež zábavný, no uvidíme aj jeho slzy. V hre sa nespomína slovo zombie, ale ide skôr o infikovaných alebo freakers. Garvin hru opisuje ako third person akčnú adventúru, v ktorej zabíjate kreatúry, nie zombies. Deacon vie plávať, ale v hre plávať nebude. Odmieta kontakt s vodou z dôvodu, ktorý nám prezradí príbeh.

Deacon je jedinou hrateľnou postavou v hre. Môžete mu upravovať a vylepšovať motorku (vizuálne aj funkčne), funkčné vylepšenia sa týkajú aj jeho, no nemôžete mu meniť oblečenie. Príbeh odhalí, odkiaľ pochádza frekventovaná nákaza, ktorá mení ľudí na freakerov, ale nebude možné ju liečiť a celkový príbeh sa netočí okolo hľadania lieku, ale okolo prežitia. 

Bude tu finálny boss, ktorý však nebude infikovaný, ale pôjde o klasického človeka. Hra pôjde na PS4 Pro v 4K (v checkboardingu) pri 30 fps. Už vieme, že okrem prírodných lokácií sa pozrieme aj do mestských prostredí. Najväčšie mestské prostredie je mesto, ktoré kedysi obývalo 800 obyvateľov. Mapa je spočiatku prekrytá vojnovým mrakom. Kompletný príbeh zlatou strednou cestou zaberie okolo 30 hodín. Hru však po prejdení príbehu môžete hrať aj ďalej, keďže obsahuje otvorené prostredia, vedľajšie questy aj mnoho zberateľských predmetov. V prípade motorky budú k dispozícii úpravy motora, výfuku a ďalšie.

Motorka sa vám môže pokaziť a môžete ju aj stratiť. Nemôžete na nej nadvihnúť predné koleso, no v hre budú body, kde môžete s motorkou robiť kaskadérske kúsky. Pri otázke foto režimu John Garvin zaváhal. Tvrdí, že bude pravdepodobne dostupný, ale zatiaľ ho hra neobsahuje. Je možné, že sa ho dočkáme neskôr formou update, ako v prípade God of War. Neuvidíme tu zmenu ročných období, bude sa meniť len počasie.

Samotných Freakerov autori opisujú ako neinteligentné, divoké stvorenia, ktoré sú viac zvieratami ako ľuďmi, no sú veľmi živé a rýchlo sa vyvíjajú. 

Day Gone vyjde ešte pred The Last of Us Part II. Na tohtoročnej E3 však nemáme očakávať žiadne veľké odhalenie. Je pravdepodobné, že Sony si tieto veci necháva na svoju konferenciu PlayStation Experience, ktorá bude bližšie k vydaniu.





Páči sa mi! (+7)






PS4
PC

Vývoj: Sony / Bend Studio
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 26. apríl 2019
 18.5. 2021 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk