Týždenník - Späť na divoký západ

Jesenné hry sa pomaly začínajú predstavovať a po Shadow of the Tomb Raider tento týždeň prišiel na rad Red Dead Redemption 2

pridal saver 6.5.2018 o 22:20 pod hry
Týždenník - Späť na divoký západ

HRY > NOVINKY >

Rockstar tento týždeň začal marketingovú kampaň na Red Dead Redemption 2, ktorý príde už v októbri a zavedie nás ešte pred príbeh pôvodnej hry. Preberieme vodcu gangu, s ktorým budeme putovať po krajine, lúpiť a plieniť. Aj keď bude na nás, či budeme dobrým, alebo zlým, tak nás budú brať aj obyvatelia. Autori na to dávajú veľký dôraz a neustále to teraz v interview opakovali. Zatiaľ však ani slovom nespomenuli multiplayerový režim hry, ktorý zrejme odprezentujú neskôr.

Rovnako neskôr čakáme aj PC verziu, ktorá ak vyjde, tak najskôr budúci rok, aby mohol Rockstar už štandardne zarobiť aj dvakrát. PC hráčom zatiaľ ostane Wild West Online, ktorý čoskoro vyjde na Steame, aj keď či bude pripravený je otázne. Prípadne si PC hráči môžu stále zahrať GTA V, ktoré sa modmi veľmi pekne vylepšuje.

 

Z iných noviniek sme tu mali informáciu, že Remedy pracuje na Quantum Break 2, čo je síce prekvapivé, ale ak si hru objednával Microsoft, tak logické rozhodnutie. Keďže Alan Wake značku nevlastnia oni. Viac nám o Shadow of Tomb Raider porozprávala Camilla Luddinton a EA ohlásilo svetový pohár pre FIFA 18, ktorý príde ako free update

Odprezentoval sa aj State of Decay 2 a to ako launch trailerom, tak autori ponúkli ukážky aj z časti hry. Titul vyjde už o dva týždne a ponúkne single, alebo kooperačnú survivalovku, teraz s tromi samostatnými prostrediami, medzi ktorými sa budete môcť presúvať. Autori sa už vyjadrili, že chcú v sérii pokračovať, ale zároveň chcú ponúknuť aj ďalší projekt a to z fantasy Dungeons and Dragons prostredia. Tam by zombíkov nahradili kostlivci.

Z mobilov bol tento týždeň predstavený LG G7, decentný mobil s výrezom a duálnymi kamerami, do predaja sa u nás dostala Nokia 8 Sirocco, pekná ale možno až priliš drahá. Popritom začal Facebook predávať Oculus Go headset, veľmi lacný mobilný headset za 199 dolárov. Môže ponúknuť dobrý vstup do virtuálky. K tomu sme tu mali ďalšie benchmarky parádneho Intel procesoru s VEGA grafikou, ktorý ponúka i7 procesor a grafický výkon okolo GTX1050ti.

Z recenzií sme sa pozreli na Rise of Insanity, vrátili sme sa do BattleTech univerza v rovnomennom titule, oživili sme si spomienky na Bud Spencera a Terence Hilla, pridali sme aj recenziu na Frantics, pozreli sme sa aj na hudobný VR titul Beat Saber. Z hardvéru sme otestovali monitor Asus ROG Strix XG32 a Razer Mamba Hyperflux a Firefly. Pridali sme si aj pár dojmov z early access verzie PC building simulátora.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19517)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk