Spencer: Ohlas na Xbox One X bude mať dopad na ďalšie plány, veľké tituly sú v príprave

Šéf Xboxu Phil Spencer reagoval na otázky hráčov na Twitteri, priblížil prichádzajúce udalosti a pochválil aj God of War.

pridal Gam_er 15.4.2018 o 8:59 pod hry
Spencer: Ohlas na Xbox One X bude mať dopad na ďalšie plány, veľké tituly sú v príprave

HRY > NOVINKY >

Spencer sa rozrozprával na Twitteri na rôzne témy a to aj napríklad na tému veľkých Xbox One titulov. Hovorí:

"Dotiahnuť hardvér si vyžadoval čas, aj služby, platforma a spätná kompatibilita potrebovala čas a aj pokračovanie rastu first party titulov bude chcieť čas.  Našim cieľom je správne postavená, vysoko kvalitná a rôznorodá first party produkcia a to aj so singleplayerom. Je to niečo, čo si zákazníci zaslúžia. Môžeme tam mať podobný výsledok ako sme videli v hardvérovej oblasti a aj v platforme."

Na obzore je E3 2018, kde určite uvidíme,niekoľko niekoľko nových veľkých titulov zo strany Microsoftu. Nakoniec na tento rok si rezervovali na prezentáciu celú svoju budovu a uvidíme čo ukážu. 

Dodal, že skúsenosti získané z reakcie na Xbox One X budú mať vplyv na budúce plány Microsoftu. Hovorí, že sa stále učia a veľmi veľa informácii získali z reakcí vývojových štúdií a hráčov, na novú konzolu. Vyjadril sa aj k tomu, že hry budú môcť byť podporované oveľa dlhší čas podobne ako na PC. Tam sú grafické karty podporované stále, pokým ich má dostatok hráčov, nie je to ako pri konzolách kde nové generácie konzol život hry ukončili.

Napríklad tento týždeň pridali podporu Xbox One X na Red Dead Redemption. Spencer pritom hre na twitteri vyslovil uznanie a označil ju za nádhernú. Okrem toho tiež priznal, že ju prechádzal na troch verziách Xbox konzoly. Začal ju hrať na Xboxe 360, kde má stále na cloude uloženú pozíciu z roku 2011. Prostrednú časť hry prešiel počas leta na Xboxe One S a poslednú príbehovú misiu dohral v 4K na Xbox One X. 

Pri výkonnejších konzolách ide najmä o vizuálne vylepšenia, pri ktorých Spencer narazil aj na fotorealizmus. Ten v hrách očakáva do 10 rokov. Už dnes niekedy bežný hráč nevie rozlíšiť scénu v hre, ale o 10 rokov to už bude ťažké pre každého. 

Nakoniec Phil Spencer pogratuloval tímu Sony Santa Monica k vydaniu God of War a vysokým známkam v recenziách. Dodal, že to vyzerá na špeciálne vydanie novej hry do série.





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19561)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk