Ďalší Bioshock by už mal byť vo vývoji

Hra by mala byť tajne v ranej fáze vývoj, pričom na starosti ju má zatiaľ veľmi malý tím

pridal matus_ace 14.4.2018 o 9:49 pod hry
Ďalší Bioshock by už mal byť vo vývoji

HRY > NOVINKY >

Aj napriek úspechu série Bioshock medzi hráčmi a hlavne kritikmi upadla tam, kde ju mnohí z nás vidia veľmi neradi. Jej tvorca sa vydal cestou tvorby menších hier a už dlho je okolo značky ticho. To sa však teraz zmenilo a informácie prišli z dosť nečakaného zdroja. V Kotaku pripravili veľmi dobrý článok o tom, ako sa autori Mafie 3 pokúsili priniesť kvalitné moderné vyrozprávanie príbehu, no výsledok sa na štúdiu nakoniec odrazil tak, že stále nevedia, čo je pred nimi, aj keď od vydania hry už ubehlo dosť času.

Jason Schreier, autor článku, sa však dostal oveľa hlbšie v rámci vývoja hier v 2K a objavil, že susedné štúdio pracuje na tajnom projekte s názvom Parkside. Ten v rámci 2K vyvíja naozaj malý okruh vývojárov a robia okolo neho veľké tajnosti. Práve na tento projekt chcelo mnoho vývojárov z Hangar 13 prejsť, ale nemohli. Podľa správy je tento projekt v ranej fáze vývoja a nie je pripravený na viac ľudí. Tím sa teraz snaží čo najlepšie zhodnotiť to, čo bude jadrom tejto hry.

A práve tajný projekt Parkside by mal byť ďalšou Bioshock hrou, ako hovorí táto správa. Keď sa obzrieme späť, už v roku 2015 Strauss Zelnick vyhlásil, že Bioshock je dlhodobou značkou. Neskôr sme sa z finančnej správy dozvedeli, že do konca marca 2019 vyjde pokračovanie jednej z najväčších značiek 2K. Viera v značku tak zjavne v 2K stále je, aj keď asi sami potrebujú zistiť, kam sa so sériou pohnúť ďalej, aby oslovili čo najväčšiu masu hráčov a zachovali kvality, akými je séria známa.

Teraz je však otázne, či je ešte reálne, aby ďalší Bioshock stihol takýto termín vydania, keď je len teraz v ranej fáze vývoja malým tímom. Ak aj nie, stále to môže stihnúť tretia časť Borderlands, ktorá tiež ešte nebola oficiálne oznámená, no jej vývoj je verejným tajomstvom.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk