Pokračovanie Pacific Rim mieri do kín, ale ako je to s hrami?

Toto univerzum si priam žiada kvalitné herné spracovanie. Dočkali sme sa nejakého?

pridal matus_ace 20.3.2018 o 20:04 pod hry
Pokračovanie Pacific Rim mieri do kín, ale ako je to s hrami?

HRY > NOVINKY >

Pacific Rim je film, ktorý divákov v roku 2013 vrátil späť do dôb, keď mali dvanásť rokov. Jednoduchý príbeh išiel na vedľajšiu koľaj, keď ste mohli na filmovom plátne sledovať skvele spracované súboje obrovských robotov proti ešte väčším monštrám. Sánka dole. Od pokračovanie dal už síce svoje režisérske ruky preč Guillermo Del Toro (čo mu vynieslo Oscara za Podobu vody), no pod taktovkou Stevena S. DeKnighta (producent seriálov Daredevil a Spartacus) do kín teraz mieri Pacific Rim: Povstanie. Film príde už 22. marca a my vás naň môžeme dostať do kina v našej súťaži, pričom od nás dostanete aj powerbaku a tričko.

Toto je však univerzum, ktoré si priam žiada poriadne herné spracovanie. My sme sa rozhodli pozrieť na doteraz vydané hry z tohto sveta a nájsť aspoň jednu, ktorá za to stojí.

Jaeger Designer

Ešte pred premiérou prvého filmu sa na oficiálnej stránke objavila drobná hra s názvom Jaeger Designer a ako asi tušíte z názvu, mohli ste si v nej z rôznych častí poskladať svojho vlastného Jaegera. Viac ako hra to bolo interaktívne promo pre film, no fungovalo veľmi dobre a ľudia sa tam vedeli poriadne vyblázniť, no tiež vytvoriť naozaj zaujímavé dizajny.

Pokračovanie Pacific Rim mieri do kín, ale ako je to s hrami?

Pacific Rim: Kaiju Battle

Spolu s  premiérou filmu nám svoju hru priniesol aj Qualcomm, ktorý vytvoril browserovku Pacific Rim: Kaiju Battle. Rovnako ako Jaeger Designer, ani túto hru si už nedokážete zahrať, aj keď po zrušení webu sa dala ešte nejakú dobu stiahnuť z Google Play. Ponúkla singleplayer a boje jeden na jedného, pričom na výber bola trojica Jaegerov a trojica Kaiju.

Pokračovanie Pacific Rim mieri do kín, ale ako je to s hrami?

Pacific Rim: The Mobile Game

Taktiež spolu s filmom vyšla priamo aj mobilná hra Pacific Rim: The Mobile Game a tú si zároveň ešte stále viete zahrať, pričom aktuálne stojí 0,89€. Ponúka 30 príbehových misií, Survival režim a tiež Custom Fight režim, kde si len vyberiete postavy a bojujete. Širšia je však ponuka, keďže sa vám do rúk dostane až 9 Jaegerov a teda aj také, ktoré nebolo vo filme.

Pacific Rim: The Video Game

Asi najznámejšia z hier podľa prvého filmu bola bojovka, ktorá vyšla ako arkádovka na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Hrateľnosťou neprekvapila. Teda minimálne nie pozitívne. Hra vyšla 12. júla 2013, teda rovno s filmom a my sme sa jej venovali v našom vtedajšom formáte Sector TV, kde sme priniesli recenziu hry a tá si v nej odniesla len 3/10.

Pacific Rim: Jaeger Combat Simulator

Jaeger Combat Simulator bola online browserovka, ktorá bola prepojená na už spomínaný Jaeger Designer a vyšla 10 dní po premiére filmu. V hre ste mohli hrať s už vytvoreným Jaegerom, či si vytvoriť nový. Následne ste si vybrali misie, do ktorých ste chceli ísť a dokonca aj to, akú posádku si tam zoberiete, keďže sa v hre objavili aj ďalšie postavy z filmu.

Pokračovanie Pacific Rim mieri do kín, ale ako je to s hrami?





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19546)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk