Týždenník - Od GTA 6 až po Black Ops 4

Tento týždeň bol zlomovým v ohlasovaní nových hier, či už oficiálne, alebo neoficiálne.

pridal saver 11.3.2018 o 22:15 pod hry
Týždenník - Od GTA 6 až po Black Ops 4

HRY > NOVINKY >

Marec je mesiac, kedy sa začína rozbiehať marketing tohtoročných hier a náležite tomu tu už máme prvé "neoficiálne leaky" nového Battlefieldu, oficiálne potvrdený Call of Duty: Black Ops IV, potvrdený bol Crash pre ďalšie platformy, jednu zvláštnosť potvrdil aj CD Projekt a to, že sa Geralt objaví v inej ako Witcher hre (možno to bude nový Soul Calibur), potvrdené bolo aj The Division 2 a aj Nintendo vysypalo vrece ohlásení, ale najzaujímavejší bol teasing Super Smash Bros pre Switch.

Samotné potvrdenie Black Ops 4 bolo len zbežné, ale ohlásilo nám dátum predstavenia hry na máj a dátum vydania na október. Október je veľmi zvláštny, keďže začiatok novembra bol doteraz skalopevný pre sériu. Zrejme sa týmto presunutím chcú vyhnúť Red Dead Redemption 2, ktorý má vyjsť 26. októbra, takto získajú aspoň náskok predtým, ako sa ľudia budú rozhodovať, na čo obetujú svoje peniaze. Ale možno sa tam plánuje niečo iné, čomu sa chcú vyhnúť, alebo prispôsobiť.

 

Predstavené bolo aj State of Decay 2, ktoré vyjde 22. mája a to za pekných 30 eur. Samozrejme je to tým, že je to indie titul a teda investície tam neboli také veľké. Ale napriek tomu teraz príde hra s kooperáciou, hlbšími RPG prvkami, tromi prostrediami. Hra pridala aj svoje požiadavky.

Ubisoft predstavil novú časť Far Cry V a to Far Cry Arcade, ktorý do hry prinesie editor máp a pridá aj veci z ostatných Ubisoft hier. Vytvorené mapy sa následne budú dať hrať v singleplayer móde, kooperácii a vytvoriť sa budú dať aj multiplayerové mapy.

Activision popritom ohlásil Crash Bandicoot trilógiu na PC, Xbox One a Switch. Pôvodná ročná PS4 exkluzivita sa končí v júli a hneď sa hra začne predávať aj na ďalších platformách. Activision na Nintendo prezentácii rovno ponúklo trailer na Switch verziu hry.

 

EA oproti tomu ešte Battlefield V neohlásili, ale objavujú sa stále ďalšie detaily potvrdzujúce, že hra bude umiestnená v druhej svetovej vojne a pôjde v štýle Battlefield 1. Teda pridá niekoľko rôznych kampaní na rôznych miestach sveta, doplnia to kooperáciou, chýbať nebudú nové módy a novinky do hrateľnosti.

Nakoniec sa objavili prvé informácie o GTA 6, aj keď ťažko povedať, či sú postavené na niečom reálnom. Ak áno, tak hra vyjde najskôr v roku 2022 a ponúkne Vice City a aj lokality v Južnej Amerike, pridaná bude hlavná ženská postava. Dúfajme, že bude mať aspoň takú grafiku ako GTA V s modmi:

 

Battle Royale hry sa tento týždeň tiež rozbehli a H1Z1 odhlásilo prechod na free 2 play, ktorý hneď zdvihol počet hráčov štvornásobne. Fortnite dostalo nový režim s 20-timi hráčmi v jednom tíme a ohlásená bola aj mobilná verzia ,tá čoskoro dostane test na iOS a neskôr príde aj na Android. K tomu všetky verzie budú mať crossplatform multiplayer, teda multiplayer bude medzi konzolami, PC a aj mobilmi, ale všetko s jednou výnimkou a to, že Xbox One a PS4 hráči si spolu nezahrajú, keďže Sony to nechce. Popritom sa ozval aj PUBG, ktorý predstavil svoj polročný plán vylepšovania, kde príde nová mapa, nové zbrane, vozidlá, nové režimy a aj vylepšenia do animácií a balistiky. Je toho veľa a uvidíme, ako si poradí s konkurenciou.

Cez týždeň bol autosalón, odkiaľ našu hernú oblasť najviac zasiahol Rimac C_Two, nový koncept fungujúci na Nvidia AI systéme, ktorý nebude len auto riadiť, ale šoférov aj trénovať s tým, že im bude predvádzať jazdu a oni ju potom zopakujú. Budú hodnotení a systém bude sledovať ich štatistiky.  Samozrejme auto bude elektrické, podobne ako desiatky ďalších ohlásených konceptov, ktoré sme si zhrnuli v článku.

Práve sme pridali novú videorecenziu a teraz je na Kingdom Come: DeliveranceZ mobilov sme sa pozreli na low-endovú Nokiu 3, z hardvéru sme otestovali myš a headset Khan Aimo a Kone Aimo od Roccatu, myš s wireless nabíjacou podložkou Corsair Dark Core RGB SE, z hier sme dali slovenský Hellmut, port Okami HD, JRPG titul Lost Sphear a VR verziu Serious Sam 3. Nakoniec sme pridali nový Sector Magazín 101.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19904)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk