Najlepšie sexuálne scény v hrách

Rebríček najhorších striedajú najlepšie, v ktorých kraľuje Zaklínač a Mass Effect.

pridal Gam_er 11.3.2018 o 16:36 pod hry
Najlepšie sexuálne scény v hrách

HRY > NOVINKY >

Zlé časy väčšinou striedajú lepšie a presne to sa udeje aj s našim výberom. Minule sme sa vo videohrách pozreli na najhoršie sexuálne scény. Išlo o podivné stvárnenie intímnych chvíľ našich virtuálnych hrdinov, ktoré by sme v hrách najradšej nevideli. Väčšinou však tvorcov obmedzovala technológia, prípadne sa ich predstavy v lepšom prípade trošku vymykali. V tom horšom išlo o totálny WTF moment.

Aj napriek tomu, že videohrám sa len zriedka podarí byť sexy, sú medzi nimi aj kúsky, ktorým sa to podarilo a priniesli buď decentnú, alebo naozaj kvalitne spracovanú scénu, za ktorú sa vôbec nemusia hanbiť. Práve na tie sa dnes pozrieme. Samozrejme, tak ako minule, aj teraz môžu byť niektoré videá pre niektorých používateľov nevhodné

Zaklínač 3: Divoký hon

Nuž, odhliadnuc od divnej scény na chrbte jednorožca (áno, vieme, odkaz na knihu), ktorá naozaj nepôsobila príjemne, čo je hlavným kritériom, mal tretí Zaklínač viacero ďalších sexuálnych scén. Mnohé z nich sa dajú považovať za naozaj príjemné a vydarené. Rozhodne medzi ne patrí scéna s Geraltovou ex-milenkou Keirou Metz. Ide o vášnivú blondínu a čarodejnicu, ktorá charakterom tak trochu pripomína Morrigan z Dragon Age. V hre sa pozrieme na romantickú večeru uprostred bažiny. Ak ste Keire dali dostatok komplimentov a prejavili dostatočnú priazeň, dej povedie k sexuálnej scéne. Je poňatá klasicky, v prestrihoch a dalo by sa povedať, že ide o jednou z najlepších sexuálnych scén v hrách vôbec. 

Assassin’s Creed Brotherhood

Brotherhood je brilantným pokračovaním úžasnej dvojky, ktorá pre sériu začala tie najslávnejšie časy. Znova sme mali možnosť hrať za ikonickú postavu série - Ezia Auditore. Úvod hry začína veľkolepou bitkou, ktorú by sme určite vypichli v nejakom inom rebríčku. Ešte predtým však môžeme vidieť hlavného protagonistu, ktorému autori dopriali kúsok odpočinku po ťaživých udalostiach predchádzajúceho dielu. Chvíle oddychu mu spríjemňuje Catherina Sforza. Žena, ktorá v ukázala, že sa nemá problém postaviť Templárom aj sama. Autoritatívna Catherina, ktorá sa snaží udržať rešpekt svojho okolia nám začiatkom Brotherhood ukáže svoju intímnejšiu stránku.

Dragon Age Inquisition

Stredoveká fantasy RPG Dragon Age Inquisition patrí nepochybne k najlepším hrám roku 2014 a jej komplexný príbeh uspokojil zrelé publikum, pre ktoré bola určená. Podobne ako v iných hrách od Bioware, ani Inquisition si neodpustilo sexuálnu scénu. Hre to však vôbec nezazlievame, práve naopak. V priebehu deja ste si mohli vytvoriť vzťahy s členmi inkvizície a na konci všetkého sledovať intímnu scénu medzi hrdinami. Autori ju poňali naozaj decentne, čím sa možno chytro vyhli rôznym trápnym momentom, či technickým nedokonalostiam. Nápadito sa však vynašli a za nás ich môžeme len pochváliť. 

Mass Effect 3

A teraz z ďalekej minulosti warp pohonom do ďalekej budúcnosti, ale stále zostávame s Bioware. Mass Effect 3 si od kritikov odnieslo poriadne pozitívne reakcie, ktorým nezostali nič dlžní ani samotní hráči. S hrou sa samozrejme spája aj množstvo nezabudnuteľných postáv. Jednou z tých najatraktívnejších ženských bola bez pochýb Ashley Williams. Tá je okrem toho tiež v hľadáčiku hlavného hrdinu Sheparda. Napokon, kto by sa mu divil. Hráči môžu s Ashley viesť horúcu konverzáciu a pri správnej voľbe odpovedí vás na konci čaká odmena v podobe sexuálnej scény. Tá ponúka správnu zmes romantiky a erotiky. 

Wolfenstein: The New Order

Kto by povedal, že práve akciou nabitá old school strieľačka nám raz ukáže jednu z najlepších sexuálnych scén vo videohrách. FPS s retro atmosférou však okrem spomínaných prvkov priniesla aj jeden vážny príbeh, ktorý sa zaoberá hrôzami 2. svetovej vojny, nacistami a zahŕňa aj sex. Podobných scén tam síce bolo viac, no my si vypichneme jednu (v prvej polovici videa). Atmosférou pripomína noir filmy, je vkusná a v prípade hier naozaj vybočuje z priemeru. Neskôr ju však strieda ďalšia scéna, ktorá sa snaží pripomínať skôr filmy pre dospelých. 

Far Cry 3: Blood Dragon

Ide o spin-off Far Cry 3 a zároveň sci-fi strieľačku, ktorá si berie inšpiráciu z akčných filmov 80. rokov. Titul priniesol zábavný a originálny odklon od série, ktorý mnohých bavil svojim humorom či atmosférou. Pokiaľ ide o sex, dočkáme sa ho v podobe animovanej cut scény. Vzhľadom na retro atmosféru majú totiž prestrihové scény nízke rozlíšenie a práve horšia technická stránka hry je to, na čo podobné scény naozaj doplácajú. V Blood Dragon to autori vymysleli originálne a v sexuálnej scéne nám ukázali hlavného protagonistu Rexa Colta so ženou menom Dr. Darling.

Zaklínač 2

Aj napriek tomu, že je druhý diel Zaklínača už starší, stále sa dá hovoriť o tom, že sme v ňom mohli vidieť jednu z najlepších sexuálnych scén vo videohrách. Počas celej hry má Geralt sex s viacerými ženami, vrátane známej červenovlásky Triss. Je milá, mnohí si ju obľúbili a sprevádza vás väčšinu hry. Medzi ňou a Geraltom to zaiskrí v bazéne plnom horúcej vody. Scéna je starostlivo naaranžovaná, decentná a ani po rokoch sa za ňu Zaklínač 2 nemusí hanbiť. 

Mass Effect 2

Keď sme už pri dvojkách, musíme sa vrátiť aj k Mass Effectu. CD Projekt RED a BioWare spája, že ich veľké série obsahujú sexuálne scény snáď vo všetkých dieloch s tým, že sa za ne vôbec nemusia hanbiť. Títo autori to proste vždy vedeli a stále vedia. Dokazuje to tiež druhý diel Mass Effectu, kde sme mohli vidieť postavu Mirandy Lawson. Je navrhnutá ako perfektná žena. Mala postavu bábiky Barbie, ktorá vám razom vo vašej mysli rozfúkala rôzne emócie. O adaptáciu tejto postavy do hernej podoby sa postarala austrálska kráska Yvonne Strahovski a v hre došlo k romanci medzi ňou a Sheppardom. Teda pokiaľ vaše voľby odpovedí boli tie správne. Intímna scéna sa odohráva na vesmírnej lodi, pričom vtedy išlo o jednu z veľmi mála hier, ktoré nám ukázali niečo podobné práve vo vesmíre. Celkový návrh scény nemohol byť lepší, k čomu prispela tiež parádna kamera a platí tu to isté, čo pri Zaklínačovi 2. Aj po rokoch ide stále o  kvalitnú scénu. 

Výberu kraľujú série Mass Effect a Zaklínač, v ktorých sme podobných scén mohli vidieť viac a je ťažké vybrať z nich tú najlepšiu. Podobne kvalitných scén v hrách nie je veľa a buď chýbajú vôbec, alebo sa autorom nepodarili. Vybrať by sa možno dala aj nejaká scéna zo série God of War, zaujímavo pôsobila scéna v Metro: Last Light, decentne a nie zle bola riešená scéna s Roxy v DLC z Mafie 3, pár horúcich momentov sa môže vynoriť aj s Until Dawn a technicky dokonalé boli scény v Assassins Creed Origins. Pri množstve hier sa však môže stať, že sme na nejakú zabudli. Ak vás teda zaujala iná sexuálna scéna, ktorú sme nespomínali, určite sa s nami podeľte v komentároch. 





Páči sa mi! (+9)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19608)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk