State of Decay 2 bude hlbšie, väčšie, nebude mať mikrotransakcie

Autori potvrdili niekoľko ďalších detailov k State of Decay 2, vyjadrili sa aj k Xbox One X podpore.

pridal saver 14.3.2018 o 13:45 pod hry
State of Decay 2 bude hlbšie, väčšie, nebude mať mikrotransakcie

HRY > NOVINKY >

Máme tu niekoľko nových detailov o State of Decay 2 titule, ktorý uvidíme koncom mája na Xbox One a PC. Hra pokračuje v zombie apokalypse z jednotky aj keď ak ste ju nehrali, v dvojke o nič neprídete, keďže hra je štýlom survival sandboxovka.

Hra síce v minule bežala na Cryengine, teraz sa presunula na Unreal Engine 4. Bude dotiahnutejšia, plynulejšia a väčšia a už nie je čisto singleplayerovka, keďže pridáva aj možnosť kooperácie pre štyroch hráčov. Môžete si tak navzájom pomáhať, aj keď stále sa budete starať o svoju vlastnú základňu a svojich prežitých v podobne AI postáv.

Ľudia budú rôzni, budú náhodne generovaní a budú mať rôzne výhody a nevýhody. Napríklad niekto môže mať astmu, čo ovplyvní jeho výdrž, iní môže byť silným hrdinom. Totiž postavy budú mať teraz vlastné parametre a budú aj postupovať od obyvateľa na hrdinu. Ak budú hrdinovia, budú dostávať bonusy a to bude mať dopad na vaše zásoby a silu vašej skupiny.

State of Decay 2 bude hlbšie, väčšie, nebude mať mikrotransakcie

K tomu do svojho domova môžete nainštalovať mody, a napríklad aj konzolu, ktorá bude v podobe originálneho Xboxu, a vylepšite nimi morálku svojich ľudí.  Rovnako budete potrebovať outpost na vodu, palivo a benzín. K tomu stále budete zhromažďovať zásoby, ale to bude teraz zložitejšie keďže v okolí nebudú len zombíci, ale aj iné skupiny ľudí, ktoré nebudú vždy priateľské.  Budete musieť vždy zistiť ich nálady.

K tomu si teraz budete musieť dávať väčší pozor v noci. Síce noci budú kratšie, ale temnejšie a nebezpečnejšie a môžete zažiť útoky vĺn zombíkov. Vďaka dlhšiemu dňu sa na ne budete môcť pripraviť. Čo napríklad bude dôležité je bude vytvárať si zásoby protilieku na zombie virus. Budete musieť získať päť vzoriek zo zombíkov, aby ste vytvorili jednu dávku. Tú musíte vždy užiť do určitého času po poškrabaní zombíkov, inak zomierate.

Zo zaujímavostí teraz autori rozšírili aj autá, tie potrebujú mať benzín, sú viac dynamické, vo svete je zapracovaná fyzika a teda môžete rôzne objekty zničiť a prebúrať. Zároveň môžete otvárať dvere a aj nimi likvidovať zombíkov.  

State of Decay 2 bude hlbšie, väčšie, nebude mať mikrotransakcie

Autori k tomu znovu potvrdili, že hra nebude mať mikrotransakcie, platený bude len ďalší DLC obsah. Rovnako potvrdili, že hra bude podporovať aj Xbox One X. Tam budú vylepšenia ako kvalitnejšie textúry, hustejšia vegetácia, detailnejšie tiene, hĺbku svetla vo väčších vzdialenostiach, detailnejšie postavy.  Samozrejme bude to bežať v 4K s HDR.

Ak to zhrnieme v State of Decay 2 môžete čakať permadeath, manažment zdrojov, budovanie základne, vylepšené vozidlá, pridané skilly a aj zisťovanie, ktorí prežití sú priatelia a nepriatelia a samozrejme boj o život.





Páči sa mi! (+4)






PC
Xbox One
Co-op
Game Pass

Vývoj: Microsoft / Undead Labs
Štýl: Akčná Adventúra / Survival
Dátum vydania: 22. máj 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18397)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk