Nintendo Direct priniesol bohatú nádielku oznámení, všetky nájdete tu

Nintendo si na dnešný večer pripravilo niekoľko oznámení pre Switch a 3DS

pridal matus_ace 8.3.2018 o 22:47 pod hry
Nintendo Direct priniesol bohatú nádielku oznámení, všetky nájdete tu

HRY > NOVINKY >

Nintendo na dnešný večer pripravilo ďalšiu zo svojich Direct prezentácií. Tá začína o 23:00 a trvať by mala zhruba 30 minút, pričom celý stream z prezentácie môžete sledovať priamo tu. Už dopredu vieme, že sa dozvieme detaily o pripravovaných 3DS a Switch hrách, pričom nebudú chýbať informácie o Mario Tennis Aces, čo pravdepodobne znamená, že vydanie hry nebude ďaleko. Nečakáme oznámenia nových hier, skôr len dátumy vydania pre hry pripravované na najbližšie mesiace. Po skončení prezentácie zverejníme jej záznam, no nájdete tu tiež prepis oznámení.

WarioWare Gold kolekcia otvára Direct. Začiatok bude venovaný 3DS a kolekcia ponúkne viac ako 30 minihier, ktoré ovládate prakticky všetkým na handhelde. Vychádza 27. júla.

Dillon's Dead-Heat Breakers bol ďalším titulom, ktorý mieša akciu a tower defense.

Mario & Luigi klasika z DS príde v novej verzii na 3DS a pridá Bowser Jr. rozšírenie v roku 2019 pod názvom Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey.

Detective Pikachu je za rohom a Nintendo z hry ukazuje viac.

Luigi's Mansion dostane 3DS remake. Hra vyjde tento rok a pridá Boss rush režim.

Týždeň pred vydaním nám Nintendo ukazuje viac z Kirby Star Allies. Najmä postavy, ktoré môžete dostať do svojho tímu. 28. marca hra dostane free update.

Okami HD prichádza aj na Switch, čo sme čakali už pri pôvodnom vydaní tejto verzie v decembri. Hra podporuje dotykové a aj pohybové ovládanie. Vychádza v lete.

Sushi Striker: The Way of Sushido je jednoduchá hra, ktorá ponúkne rýchlu hrateľnosť a online multiplayer. Vychádza 8. júna na Switch a 3DS.

Project Octopath Traveller predvádza postavy a tiež povolania v súbojoch. Vychádza už 13. júna. Dostane aj peknú zberateľskú edíciu.

Travis Strikes Again: No More Heroes ponúkne 7 rôznych druhov hrateľnosti a hlavne návrat Travisa. Nechýbajú bossovia, lokálny kooperatívny multiplayer, Adventure režim a hra vychádza tento rok.

Dark Souls: Remastered dostane podporu amiibo so Solaire of Astora figúrkou. Pred vydaním 25. mája prebehne network test.

Krátky update približuje nedávne zmeny v My Nintendo programe.

Mario Tennis Aces ponúkne viac ako 15 postáv, 4 hráčov naraz a Nintendo predstavuje základné herné mechanizmy, ktoré sa oproti predchodcom trochu zmenili. Hra podporuje pohybové ovládanie v podobe Zone Shot. Zone Speed je nová schopnosť, ktorá spomalí čas. Väčšiu rolu zohrá energia a nové špeciálne údery. Všetky údery a útoky v hre sa dajú blokovať. Online eventy a turnaje budú prebiehať pravidelne, hra dostane aj Swing mode pre pohybové ovládanie na casual hranie. Hra vychádza 22. júna, pred vydaním prebehne verejný online turnaj.

Captain Toad: Treasure Tracker je ďalší kvalitný Wii U ttul, ktorý dostane Switch port. Pribudnú aj Super Mario Odyssey levely. Hra ponúkne asymetrickú kooperáciu. Vychádza 13. júla a aj na 3DS s dotykovým ovládaním.

Undertale mieri na Switch.

Crash Bandicoot kolekcia pre Switch predstavená! Vychádza 10. júna.

Little Nightmares má tiež namierené na Switch v kompletnej edícii aj s DLC. Hra dostane pre Switch exkluzívnu masku, vychádza 18. mája.

Aj South Park: Fractured But Whole príde na Switch a potvrdzuje sa tak ďalší leak. Hra dostane aj všetky 3 DLC, ale nie v balení. Vychádza 24. apríla.

Hyrule Warriors: Definite Edition vychádza 18. mája.

21. mája si môže každý vyskúšať bojovku ARMS vo verejnom teste.

Splatoon 2 sa pripomína európskym turnajom a virtuálnym koncertom. Celý event bude streamovaný zo Švajčiarska. V apríli dostane hra verziu 3.0. Pribudne 100 nových kusov gearu, 4 nové mapy a extrémny rank X. Hra dostane Octo expanziu s novou postavou, príbehom a levelmi. Vyjde v lete. Dá sa preodbjednať už po Directe.

Poslednou hrou je nový Super Smash Bros., ktorý vyjde tento rok, ponúkne Maria, Linka a Splatoon postavičky.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk