Desivý akčný sci-fi RPG titul Dolmen nás prenesie na miesto, ktoré zaznamenalo najväčší masaker v galaktickej histórii

Dolmen si berie hlavnú inšpiráciu z hier ako Dark Souls, Dead Space a Metroid Prime.

pridal Gam_er 9.3.2018 o 15:03 pod hry
Desivý akčný sci-fi RPG titul Dolmen nás prenesie na miesto, ktoré zaznamenalo najväčší masaker v galaktickej histórii

HRY > NOVINKY >

Dolmen prenesie hráčov do nepriateľského mimozemského sveta známeho ako Revion Prime. Ide o miesto, ktoré zaznamenalo najväčší masaker v galaktickej histórii. Predtým, než sa súradnice tohto miesta stratili počas vojny, o ňom bolo známe čosi viac. Susedí s hviezdou Nynfield a mŕtve telá tých, ktorí tam žili, dlho obliehajú okolo planéty ako masový hrob pozastavený v čase.  

Z vašej posádky ste prežili ako jediný. Zrejme po nešťastnom incidente sa prebudíte pod povrchom planéty úplne bez zásob. Ocitnúť sa osamote na Revion Prime je ako keby ste boli v zabudnutí samotným životom. Bez odpovede na to, ako ste sa tam dostali alebo čo sa stalo s vašou posádkou, vaša cesta začína v tme. Kľúčom k prežitiu v hre bude adaptácia na okolité podmienky a prieskum. Z dostupných prostriedkov na planéte musíte zbierať výbavu, craftovať brnenie, vylepšovať zbrane a spotrebný materiál, pokúsiť sa prežiť a udržať v chode váš vesmírny oblek, ktorý pomocou reaktorov môžete vylepšiť, čím získate nové atribúty. 

Cestu vám skríži veľa druhov pradávnych hrôz a ohavných bytostí, ktoré obývajú nehostinnú planétu. Sú charakteristické tým, že dokážu reagovať dynamicky, teda inak, keď sú v kľude a inak, keď sú napadnuté. Získavaním XP levelujete svoju postavu tak, aby vyhovovala vášmu hernému štýlu a zlepšila vaše šance na prežitie. Nezabudnite však zásobovať svoju základňu. Inak riskujete, že stratíte všetko. Revion Prime totiž neodpúšťa, čo sa naučíte veľmi rýchlo. 

Autormi hry sú Massive Work Studio, ktoré odviedlo kus tvrdej práce. Sami hovoria, ako cítia, že ich úsilie bolo úspešné a poteší najmä fanúškov sci-fi hororu či intenzívnych akčných RPG. Hru pritom uvidíme na GDC 2018, ktoré začína 19. marca. 

Kľúčové vlastnosti Dolmen:

  • skúmajte desivú, temnú a krásnu planétu Revion Prime. Ponúkne mimozemský svet a prostredie inšpirované dielami umelcov ako H.R. Giger či H.P. Lovecraft. Vyzýva vás, aby ste objavili jeho temnú históriu spájaním fragmentov minulosti.
  • zapojte sa do rýchleho, dynamického boja. Bude intenzívny a silne založený na načasovaní. Mixuje melee útoky, uhýbanie, streľbu a blokovanie. 
  • adaptujte sa, alebo zomrite. Ľudstvo sa stalo prevládajúcim druhom vďaka svojej schopnosti vydržať a prispôsobiť sa nehostinnému prostrediu (alebo aspoň tomu chceme veriť). Craftujte, vylepšujte a zbierajte rôzne položky, ktoré vám môžu pomôcť. 

Hra sa v súčasnosti zameriava na dátum vydania začiatkom budúceho roka, kedy príde na Steam. Konzolové verzie by mali doraziť neskôr. Massive Work Studio sídli v Brazílii, tvorí ho 23 členov tímu, ktorí spolupracuje s viac ako 20 nepriamymi spolupracovníkmi a piatimi partnerskými štúdiami, ktoré sa rozprestierajú v trinástich mestách v niekoľkých krajinách. Členmi tímu sú napríklad Abraão Segundo a Alex Oliver, ktorí predtým pracovali na AAA tituloch ako Injustice 2, Diablo a World of Warcraft. Sami tvrdia, že Dolmen si berie hlavnú inšpiráciu z hier ako Dark Souls, Dead Space a Metroid Prime. 

Ako na vás novinka zatiaľ pôsobí? 





Páči sa mi! (+7)






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Massive Work Studio
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  máj 2022
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19603)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk