Týždenník - V zajatí kultu

Tento týždeň sme tu mali ďalšie mobilné novinky, ale aj prvé náznaky na Battlefield V a doplnila to záplava videí z Far Cry V.

pridal saver 4.3.2018 o 22:30 pod hry
Týždenník - V zajatí kultu

HRY > NOVINKY >

Síce si Kingdom Come: Deliverance tento týždeň získal vašu pozornosť, konkrétne recenzia, ale aj nude mod, počtom noviniek vládol Far Cry 5, ktorý rozbehol prezentačnú kampaň pred svojim vydaním tento mesiac.

Far Cry 5 nám ukázal nový gameplay, dozvedeli sme sa viac o vozidlách, o zločincoch, ale videli sme aj  PC nastavenia, ako aj to, že hra nebude mať lootboxy, ale pribudnú kozmetické mikrotransakcie. Nakoniec Ubisoft potvrdil aj to, že pripravuje krátky film.

Čo sa týka Battlefield V, tam nemáme nič oficiálne potvrdené, ale vieme, že predstavenie sa už pripravuje a vraj hra bude umiestnená v druhej svetovej vojne. V tom prípade by V mohlo znamenať V for Victory. Možno škoda, že si to nerezervovali na Vietnam. Z iných prichádzajúcich hier nám CD Projekt povedal, že Cyberpunk 2077 je ešte ambicióznejší ako Zaklínač.

Z iných titulov sa H1Z1 už dostal do finálnej verzie a pridal aj nový Auto Royale mód, ktorým sa chce odlíšiť od konkurencie. Vyšiel aj Gleaner Heights titul podobný Stardew Vallery a predstavený bol Ion Maiden, retro titul na Duke Nukem engine s nasledovníčkou Dukeho - Bombshell. Dátum dostal aj Detroit: Become Human a to na 25. mája

Z MWC sme tu mali napríklad ohlásenia Samsung Galaxy S9 a S9 plus mobilov, ktoré sú síce zaujímavé, ale znovu mierne drahšie. Nemá pritom žiadnu killer funkciu ako napríklad Vivo Apex concept, ktorý už má detektor odtlačkov prstov na polovici displeja, ich predchádzajúci model s touto funkciou mal len malú skenovaciu plochu. Na výstave sa ukázalo aj Sony so svojimi zvláštne vypuklými mobilmi, a aj Asus, ktorý pridal svojimi mobilom výrezy ako má iPhone X. Ukázal sa nám aj nový typ nabíjania mobilov a to pomocou laseru.

Z konzol práve Xbox One dostáva 1440p update pre Insider používateľov, ktorí už tak môžu testovať pripojenie na monitory. K tomu Microsoft pridal ďalším Xbox360 titulom 4K podporu pre Xbox One X, kde hviezdi hlavne Forza Horizon 1, ale pekne sa vylepšil aj Zaklínač 2 alebo Crackdown. Popritom Switch oslavuje svoje prvé narodeniny. Nečudo, že ďalšie handheldy prichádzajú a to hlavne v PC sfére, kde sa práve snaží záujem oživiť Smach Z, najvýkonnejší handheld doteraz. Možno nie handheldom, ale notebookom môže pekne s výkonom pomôcť Intel procesor s Vega grafikou, ktorý dosahuje výkonu GTX970.

Priniesli sme videorecenziu na Age of Empires: Definitive Edition, pekný návrat klasiky, ktorý nám skráti čakanie na štvorku. Z recenzií sme priniesli aj Oh Sir.. The Hollywood Roast, pozreli sme sa na Kings and Heroes alebo The Fall Part 2 Unbound, ale hlavne dva veľké tituly a to Kingdom Come: Deliverance a aj Metal Gear Survive. Z hardvéru sme si otestovali klávesnicu Corsair K68 RGB a headset Xtrfy H1. Pridali sme aj interview o slovenskom titule Hellmut a pozreli sme sa aj na najhoršie sexuláne scény vo videohrách.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk