Výber najhorších sexuálnych scén vo videohrách

Videohre sa len zriedka podarí byť sexy. Aj napriek tomu, že sa autori snažia, pozrieme sa na výber titulov, v ktorých to vôbec nevyšlo.

pridal Gam_er 4.3.2018 o 11:12 pod hry
Výber najhorších sexuálnych scén vo videohrách

HRY > NOVINKY >

Dnešné videohry na nás môžu vďaka pokročilej technológii a celkovému pokroku zanechať rôzne dojmy. Môžu nás strhnúť kvalitným príbehom, od ktorého sa majú mnohé filmy čo učiť, môžu nám dať pocit neporaziteľnosti, či zničiť naše sebavedomie za pár sekúnd už v prvom leveli. Videohre sa však len zriedka podarí byť sexy.

Napriek tomu, môžeme byť z času na čas svedkami veľkej snahy, ktorá sa nás snaží presvedčiť o opaku. Výsledkom sú sexuálne scény pôsobiace ako päsť na oko. Práve také si dnes ukážeme. Ešte predtým by sme vás chceli upozorniť, že videá môžu byť pre niektorých používateľov nevhodné. 

Ride to Hell: Retribution

Tento počin je vlastne celkovo taký hrozný, že asi len málokto by práve tu očakával dobrú sexuálnu scénu. Postavy nám počas svojich intímnych scén predvádzajú agonické pohľady zomierajúcich, ktoré striedajú kamenné výrazy tváre, vďaka ktorým orgazmus vyzerá ako smrteľné bodnutie. Na kvalite samozrejme nepridáva ani fakt, že sú počas celého aktu všetci oblečení. Vývojári si tu naozaj dali záležať na tom, aby ukázali, ako sa sexuálne scény v hrách proste nerobia. 

Heavy Rain

Pozorné oko by sa do tejto scény mohlo pustiť naozaj tvrdo, aj keď by na prvý veľmi letmý pohľad možno mnohým pripadala v poriadku. Faktom však je, že obe postavy predvádzajú bozkávajúce sa animácie bez ohľadu na to, kde sú ich pery. Počas polovice celej sexuálnej scény tak vyzerajú, ako by sa bozkávali so vzduchom alebo ako rybky v akváriu. K tomu vidíme divné snímanie oblečenia, ktoré vyzerá ako by bolo z latexu. Netreba zabúdať ani na ďalšie drobnosti, ktoré si už určite všimnete aj sami.

Zaklínač 3: Divoký hon

O vysokých kvalitách tejto hry hádam nik nepochybuje. Sexuálna scéna Geralta a Yennefer však nevyznela najlepšie. Nebudete sa baviť o kúzle, ktoré sexy spôsobom nechá zmiznúť oblečenie, pretože išlo o zaujímavú taktiku autorov, ktorá sa dá prijať. Ale čo ten jednorožec? Ak by sme úplne ignorovali tento smiešny scenár, viete si predstaviť, aké nepríjemné by to bolo? 

GTA: San Andreas

Nemôžeme hovoriť o najhorších sexuálnych scénach vo videohrách bez toho, aby sme nespomenuli San Andreas. Sexuálne explicitné scény boli v kóde hry skryté pod názvom Hot Coffe a nemohli ste si ich pozrieť bez toho, aby ste hru nemuseli upravovať. Situáciu neskôr riešil mod, ale nedá sa povedať, že to, čo ukázal, by ste naozaj chceli vidieť. Úvodná scéna, ktorá vyzerá ako neortodoxná oprava zipsu, je v skutočnosti jeden z prvých pokusov o zobrazenie orálneho uspokojovania v hrách. Čo nasleduje ďalej, by sme najradšej ani nekomentovali.

Far Cry 3

Far Cry 3 obsahuje niekoľko šteklivých scén či záberov, ale počas hrania sme určite nikdy neočakávali, že budeme svedkami sexuálnej first-person scény s vodkyňou kmeňa. Aj keď ide o menší spoiler pre tých, ktorí hru nehrali, ak sa rozhodnete vykašľať na svojich priateľov a v jednom z dvoch koncov zvolíte možnosť pripojiť sa k Citare, čaká vás "odmena" v podobe sexuálnej scény, ktorá pôsobí zvláštne.

Fable 3

Veľká časť Fable 3 sa týka budovania vzťahu s NPC postavou a následného budovania rodiny. Celý proces zahŕňa veľa flirtovania, ktoré končí trochou pálenia kalórií v spálni. Našťastie pre nás všetkých, Fable 3 nám počas tohto aktu ponúkne len čiernu obrazovku. Aby nám však vývojári vykompenzovali vizuálny zážitok, rozhodli sa čiernu obrazovku okoreniť tým, že postavy robia naozaj veľa hluku a vypúšťajú jednu trápnu hlášku za druhou. Nie sme si istí, či stonajúce frázy typu ‘oooh you are naughty!’ sú práve to, čo chcete počas hrania hry počúvať zo svojich reproduktorov.

Dragon Age Origins

Otrasné. Nenapadá nám totiž iné slovo, ktoré by lepšie opísalo sexuálne scény v Dragon Age Origins. Oblečené postavy, ktoré to svojim (ne)výrazom preháňajú, otrasná hudba a prerušovanie čiernou obrazovkou. Úmysel vývojárov možno nebol zlý, no vo výsledku ide len o akési prestrihy záberov, ktoré menia kameru a ukazujú fyzicky odpudzujúce výrazy postáv či posúvanie polygónov. Ono vlastne tá čierna obrazovka vo Fable 3 nebola až taká zlá. 

The XXX Adventures of X-Man

Názov by vás mohol zmiasť, no nejedná sa o hru od Marvelu, aj keď hviezdou je mutant, ktorý má trocha, nuž...netradičnú schopnosť. Zatiaľ čo by sa v prípade Marvelu snažil Professor X prísť so svojimi študentami na to, ako túto schopnosť využiť pre dobro ľudstva, všetko, čo robí náš X-Man v tejto hre je, že hľadá ženu v bludisku, teda niečo na štýl Pac-Mana. Keď ju nájde, nasleduje minihra, ktorá zobrazuje jeden z prvých pokusov sexuálnej scény vo videohrách. 

The Sims

Na sexe v sérii The Sims nie je po pravde vlastne nič sexy. Je to akási nezbytná súčasť bežného života, ktorá by v podobnom simulátore nemala chýbať, ale to je asi tak všetko. Preto je možno dobré pochváliť autorov za to, že podobným scénam pridali cenzúru. Ľudia však chceli viac a tak hru upravovali či vytvorili mody, ktoré cenzúru zmierňujú alebo odstraňujú. Aj napriek tomu však sexuálne scény simíkov vyzerajú, ako keby postavy mali záchvat. Neskôr prišli tzv. "realistic sex animation" balíčky, ktoré vyzerali naozaj všelijako, no so sexom nemali nič spoločné. Autori však celý akt chceli poňať odľahčene a vtipne, čo sa im vo výsledku nedá zazlievať. 

Podobných nepodarkov zrejme môžeme nájsť viac. Mnohých určite znechutila scéna so sexuálnym podtónom v Devil May Cry, polemizovať by sa dalo o minihre v God of War III, medzirasovom sexe v Mass Effect, nenadchla ani gitarová scéna vo Fahrenheit a určite by ste radi zabudli aj na Kleopatru v Dante’s Inferno. Staršie tituly doplácali najmä na technológiu, ktorá vývojárov nepochybne obmedzovala najviac. Práve preto sú na tom dnešné hry oveľa lepšie. 

Ak by ste chceli, môžete si pozrieť aj výber najlepších sexuálnych scén v hrách.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk