Sniper: Ghost Warrior 3 už predal cez milión kópií

CI Games sa pochválilo predajmi ich najnovšieho dielu Sniper: Ghost Warrior série, ktorý za necelý rok od vydania predal cez jeden milión kópií

pridal play3man 16.2.2018 o 21:37 pod hry
Sniper: Ghost Warrior 3 už predal cez milión kópií

HRY > NOVINKY >

Najnovšie pokračovanie Sniper: Ghost Warrior série s číslovkou 3 sa dostalo do predaja ani nie pred rokom, presnejšie sa tak stalo v apríli 2017. Autori sa práve chvália dosiahnutím míľnika v počte predaných kusov, pričom tieto čísla doplnili ich finančnou predpoveďou za rok 2017. Síce hra v recenziách nezískala práve najlepšie hodnotenia, autori sa môžu pochváliť prekročením miliónovej hranice predaných kópií:

"S našimi vlastnými peniazmi a novým financovaním z banky vo výške ôsmich miliónov euro sme pripravení na ďalší rast. Sniper: Ghost Warrior 3 bol zatiaľ náš najväčší projekt, ktorý sme vyvíjali a vydávali, no a aj napriek priemerným hodnoteniam médií sme po vydaní naďalej pracovali na vylepšení hry a dokázali sme s ňou uspieť." - komentuje Marek Tyminski, CEO štúdia CI Games.

Síce to autori prezentujú ako úspech, je čakali oveľa viac, nakoniec Sniper: Ghost Warrior 1 a 2 dosiahli len na PC cez milión kusov a toto bol oveľa nákladnejší projekt. Trojka má na PC zatiaľ len niečo cez 170 tisíc a ťažko niekedy dosiahne milión. Problém bol v tom, že titul nezvládli dotiahnuť napriek tomu, že jeho základ mali decentne postavený.

Zároveň s týmto ohlásením sa štúdio rozhodlo pre reštrukturalizáciu, jeho zmenšenie a využitie pomoc vedľajších firiem pri vývoji ich novej, ešte neoznámenej taktickej strieľačky:

"Rozhodnutie zmenšiť štúdio bolo to najťažšie rozhodnutie, ktoré som musel za posledných pár rokov spraviť. Nikdy nie je jednoduché sklamať priateľov a kolegov, s ktorými sme pracovali niekoľko rokov. Každopádne, verím, že toto bol najlepší spôsob, ako sa posunúť dopredu. Kvalita nie je iba extrémne dôležitá pre našu prichádzajúcu taktickú strieľačku, no taktiež je dôležitá pre každú hru, ktorú prinesieme na trh. Problémy, ktorým sme museli pri vývoji a vydaní Sniper: Ghost Warrior 3 čeliť, boli pre nás veľkým poučením." - dodáva Tyminski.

CI Games sa chce okrem vyvíjania hier postupne viac venovať spolupráci s inými vývojármi, ktorým by pomáhali s vydávaním nových titulov.





Páči sa mi! (+2)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: CI Games / CI Games
Štýl: Akcia / Taktická
Dátum vydania: 25. apríl 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19863)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk