Tím pracujúci na Star Citizen a jeho časti Squadron 42 sa rozrástol na 475 zamestnancov

Chris Roberts uvádza, že takýto veľký personál je potrebný, pretože Squadron 42 má samo osebe veľkosť podobnú obrovskej AAA hre.

pridal Gam_er 16.2.2018 o 15:12 pod hry
Tím pracujúci na Star Citizen a jeho časti Squadron 42 sa rozrástol na 475 zamestnancov

HRY > NOVINKY >

Cloud Imperium Games majú aktuálne plné ruky práce na Star Citizen a jeho kampani Squadron 42 pre jedného hráča. Vzhľadom na ambície je potrebné urobiť určite poriadny kus práce, preto štúdio stále zväčšuje počty zamestnancov od úspešnej crowdfundingovej kampane v roku 2012. 

V súčasnosti má po nedávnom otvorení novej lokality Foundry 42 v Derby v Spojenom kráľovstve Cloud Imperium Games päť kancelárií. Tá posledná má aktuálne len 15 zamestnancov.  Najväčšou je však hlavná kancelária v Manchesteri s počtom zamestnancov 234. Štúdiá v USA sú kompaktnejšie, pričom Cloud Imperium v ​​Los Angeles a Cloud Imperium Games Texas v Austine majú 75 a 71 zamestnancov. V neposlednom rade je tu tiež kancelária Foundry 42 vo Frankfurte nad Mohanom, ktorá poskytuje prácu 80 zamestnancom. Celkový počet interných zamestnancov pracujúcich na hre je teraz 475.

Chris Roberts uvádza, že takýto veľký personál je potrebný, pretože Squadron 42 má samo osebe veľkosť podobnú obrovskej AAA hre. Potom je tu tiež veľké úsilie, ktoré je potrebné pri multiplayerovej časti Star Citizen, kde sa budujú nové technológie, vesmír a podobne. Podľa Robertsa ide o obrovský obsah na oboch stranách. 

Ten ďalej uvádza, že rok 2018 bude pre nich skutočne výborný vďaka tomu, že majú dostatočne kvalifikovaný a veľký tím. Komunita by tak do hry mala získať veľa obsahu a hrateľnosti. Nová kancelária v Derby bola otvorená preto, aby sa sústredila najmä na animáciu tvárí. Jej kvality chcú dosiahnuť vďaka miestnej prítomnosti skupiny špecializovaných vývojárov. 

Zaujímavé je, že počet zamestnancov v Spojenom kráľovstve je veľmi vysoký v porovnaní s ostatnými krajinami, pretože miestna samospráva ponúka značnú daňovú úľavu pre vývojárov hier. Čo sa týka samotnej crowdfundingovej kampane, tá aktuálne dosahuje 178 miliónov dolárov s takmer dvomi miliónmi podporovateľmi.





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18383)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk