Týždenník - Späť do Metra

Upynulý týždeň sa niesol v duchu Super bowlu, rôznych menších ohlásení a aj finančných správ.

pridal saver 11.2.2018 o 22:15 pod hry
Týždenník - Späť do Metra

HRY > NOVINKY >

Upynulý týždeň sa niesol v duchu Super bowlu, rôznych menších ohlásení a aj finančných správ. Napríklad Rockstar ohlásil, že GTA V už predal 90 miliónov kusov a dodal, že verí, že Red Dead Redemption 2 vyjde v októbri, ako naplánovali. Detaily k hre nepovedal, ale podľa leaku môžeme čakať Battle Royale mód, ale aj hlbokú online časť podobne ako GTA V a veľa vedľajších možností. Po aktuálnom odklade však vyjde až na jeseň, čím pekne otvoril cestu pre Far Cry 5, ktorý sa môže celú jar realizovať.

 

Zo zaujímavostí zo Super bowlu sme tu mali pekné trailery na filmy, hry teraz absentovali, reklamy boli také vlažnejšie. Z trailerov sme tu mali napríklad Westworld, Jurassic World 2 alebo Mission Impossible, hlavne však prišiel prvý trailer na Han Solo film.

Keď už sme pri reklamách, peknú reklamu dostal Kingdom Come: Deliverance, ktorý po rokoch vývoja vychádza už tento týždeň.

Predstavené boli aj dve mobilné verzie PUBG, ktoré sa vyvíjajú v Ázii a už sa dostávajú aj do testovania. Ťažko povedať, prečo niekto rozhodol, že sa budú robiť dve naraz. Podľa toho, čo vieme, jedna má byť viac realistická, jedna viac arkádová. Aj keď podľa videí vyzerajú veľmi podobne, aj keď jedna je krajšia, druhá menej pekná.

Objavili sa nové informácie o Metro Exodus, ktoré má veľké preview v Gameinformeri, aj keď ten priniesol už viac menej len známe informácie a pridal niekoľko obrázkov. Hlavne čakajte veľké prepojené otvorené svety, teraz vo vonkajšom prostredí, vedľajšie misie, rozmanité počasia a rozmanité skupiny ľudí. Počas mesiaca sa má objaviť ešte viac informácií. Medzitým tu máme trailer na jednu netradičnú hru s pekným názvom Gaydorado.

Z hardvéru Microsoft ohlásil dva bundle, jeden s PUBG a Xbox One S, druhý s Forzou 7 a Xbox One X, oba vyjdú čoskoro. Zatiaľ si môžete kupovať hardvér k Sea of thieves, kde vyšiel tématický gamepad , prídu stojany a harddisk. Ohlásený bol aj C64 mini, mini verzia klasického Commodore 64, ktorá vyjde budúci mesiac a pribalí aj 64 hier.

Z grafických kariet sa už objavujú informácie o novej sérii od Nvidie, kde by GTX2070 a GTX2080 mohli vyjsť už v apríli, mali by byť na novej Ampere technológii. My sme sa pozreli, ako je to s dostupnosťou grafických kariet a vyzerá, že sa to zlepšuje a na skladoch sú už aj GTX1060, aj keď stále drahé.

Z recenzií sme priniesli pohľad na železničnú manažmentovku Railway Empire, pozreli sme sa aj na sandboxovku Ylands, ale aj na VR titul The Inpatient, alebo Battle Royale hru SOS a titul Wartile. Z hardvéru sme sa pozreli na Samsung Galaxy Sport hodinky.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18416)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk