NIS America na svojom press evente predviedli tucet titulov pre západ

Ak máte radi JRPG, vizuálne novely a iné podobné hry, NIS America predviedli svoj tohtoročný line-up

pridal matus_ace 11.2.2018 o 17:26 pod hry
NIS America na svojom press evente predviedli tucet titulov pre západ

HRY > NOVINKY >

Rovnako ako pred rokom, aj tentoraz nám NIS America na špeciálnom novinárskom evente v San Franciscu predstavili svoj tohtoročný západný line-up. Vo Folsom Street Foundry celkovo predviedli 12 titulov, ktorých sa dočkáme zväčša v najbližších mesiacoch na PC a aj konzolách. Niektoré tituly dostali konkrétne dátumy, iné len približné termíny, oproti minulému roku to bolo ale slabšie a nepriniesli prakticky žiadne prekvapenie, len trailery a detaily k už známym titulom.

Pozrime sa teda na prezentovaný tucet hier:

The Lost Child

Na jeseň prinesú nový titul od Kadokawa Games pre PS4 a Vitu. V hre preberiete úlohu novinára, ktorý skúma sériu samovrážd a po tom, čo ho skoro zabili, získa zbraň na lovenie démonov, anjelov a iných stvorení.

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

Tento titul v Japonsku vyšiel už dávnejšie, na západ dorazí na rozšírený zástup platforiem, konkrétne na PC, PS4 a Nintendo Switch, pričom vás v ňom čaká nekonečné bludisko. Vydania sa taktiež dočkáme v priebehu jesene.

The Longest Five Minutes

Táto JRPG vychádza už hneď budúci týždeň, konkrétne 16. februára v Európe a pre PC, Switch a Vitu. Aj preto ju na akcii až tak neprezentovali.

The 25th Ward: The Silver Case

The 25th Ward je pokračovanie Silver Case od Suda51 a hra pôvodne vznikla pre mobilné telefóny ešte v roku 2005. Grasshopper Manufacturer ju prinesú na PC a PS4 už 16. marca.

Penny-Punching Princess

Taktiež v marci, konkrétne 30. marca, dorazí na Switch a Vitu táto beat'em-up a trošku netradičným zvratom, kedy na svoju stranu dostanete ako nepriateľov, tak aj nastražené pasce.

The Witch and the Hundred Knight 2

Taktiež 30. marca príde na PS4 pokračovanie The Witch and the Hundred Knight. Pred niekoľkými týždňami sme videli gameplay ukážku z tejto RPG, teraz nám predviedli jednotlivé postavy z nej.

Fallen Legion: Rise to Glory

Táto JRPG kompilácia vyjde exkluzívne na Nintendo Switch 2. júna a spojí v sebe dvojicu Fallen Legion hier, ktoré vyšli minulý rok na PS4 a Vitu.

Happy Birthdays

Niekedy v priebehu leta na Switch dorazí titul Happy Birthdays. Je to vlastne nová verzia Birthdays the Beginning z minulého roka, ktorá vyjde na Switch a v základe tiež ponúkne všetky DLC balíčky.

Touhou Genso Wanderer Reloaded

Niekedy tento rok sa na Nintendo Switch a PS4 predstaví nová verzia roguelike titulu Touhou Genso Wanderer, ktorá pridá DLC, nový obsah a aj nové postavy.

Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Asi najväčší titul z eventu, ktorý tam však priamo nepredviedli, no aspoň sme sa dočkali nového traileru. Hra má zatiaľ stanovené vydanie v lete pre Nintendo Switch a budeme dúfať, že sa na tom nič nezmení.

Assault Spy

Väčšina titulov od NISA sú konzolovky, niektoré vyjdú aj na PC, no Assault Spy je v príprave len na PC a Early Access verzie by sme sa mali dočkať niekedy v máji na Steame. Je to akčná hra zasadené do prostredia kancelárií

SNK Heroines: Tag Team Frenzy

Taktiež dobre známy titul, o ktorom už nejakú dobu vieme a nie je to tak dávno, čo sme sa dozvedeli, že vyjde v lete. Okrem Switchu sa predstaví aj na PS4 a ponúkne známe bojovníčky z SNK sérií.

Ak by ste si chceli pozrieť celý stream press eventu zo záznamu, NISA ho ponúkajú na svojom YT kanáli. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk