Týždenník - Red Dead Redemption 2 odložený

Rockstar znovu spravil firmám škrt cez rozpočet, keď odložil Red Dead Redemption 2 na jeseň. Už si zrejme zvykli.

pridal saver 4.2.2018 o 21:36 pod hry
Týždenník - Red Dead Redemption 2 odložený

HRY > NOVINKY >

Rockstar znovu spravil firmám škrt cez rozpočet, keď práve odložil Red Dead Redemption 2 na jeseň. Totiž pri dátume veľkých titulov Rockstaru distribútori neradi umiestňujú tituly a na jednej strane niektorým teraz odľahlo, že nevyjde na jar, ale iní si musia rozmyslieť, ako naplánujú jesenné tituly. Špeciálne sa jedná o sandboxovky. Preto to odloženie teraz veľmi pomohlo Ubisoftu a ich Far Cry 5, ktorý má voľné pole a môže sa realizovať.

 

Náležite tomu už Ubisoft začal s kampaňou, ponúkol ako príbehový trailer na Far Cry 5, tak aj predstavil DLC obsah, kde prídu tri DLC expanzie a to jedna na Marse, jedna vo Vietname a posledná so zombíkmi. Nakoniec predstavili aj Far Cry 3 port na Xbox One a PS4, ktorý dostanú majitelia Season passu. Ak by ste ho chceli aj bez Season passu, budete si ho môcť kúpiť aj samostatne.

 

Čo sa týka odkladov, EA tento týždeň odložilo z jesene svoj Anthem titul, aj keď nie preto, že by sa bála konkurencie, ale preto, aby to Bioware dobre dotiahol a aby hra nekradla hráčov Battlefieldu, kde teraz príde nová časť a uvidíme, kde bude umiestnená. Možno sa teraz spolu s Call of Duty zhodnú na modernej vojne.

Popritom nám svoje dielo teraz predviedol aj Crytek, ktorý chce priniesť nový štýl multiplayeru v titule Hunt: Showdown, kde spája kooperačnú hru, multiplayer a aj boj proti AI. Je to veľmi zaujímavý mix, ktorý by mohol mať v aktuálne sa meniacom trhu dopad. Dôležité je, ako titul Crytek dotiahne a ako motivuje hráčov. 

Keď už sme pri Cryteku, na jeho engine pôjde aj prichádzajúci Kingdom Come, ktorý ponúkol príbehový trailer.

 

Rovnako sa chcelo ukázať Square Enix a ponúklo benchmark na Final Fantasy XV, ktorý nevyzerá tak dobre na to, ako sa hýbe a to ešte neboli zapnuté Nvidia funkcie. Nezdá sa, že by ten rok Square Enix využilo naplno, tak ako sa vyhováralo. Skôr to bolo marketingové rozhodnutie nechať aspoň rok exkluzivitu na konzolách.

Okolo Microsoftu sme tu mali informácie, že plánuje nákupy a medzi cieľmi je vraj EA, Valve alebo PUBG Corp. Samotné PUBG tam vyzerá najpravdepodobnejšie. Pri súkromných firmách však záleží, či sa chcú dať predať, pri akciovkách aj ak nechcú, stačí odkúpiť veľa akcií, ale často je to veľmi drahé. Je otázne, či by do toho Microsoft išiel. Ten však medzitým kúpil firmu Playfab, ktorá ponúka digitálnu distribúciu hier. K tomu pridáva do Mixeru priamu podporu predaja hier.

Z článkov sme sa pozreli na novú PS4 verziu Shadow of the Colossus, pridali sme dojmy z Age of Empires: Definitive Edition a aj survival tituly SCUM a JCB Pionner, zrecenzovali sme aj práve vydanú Subnauticu a aj Hello Neighbor, ktorý nakoniec dopadol veľmi slabo, ale mládeži sa páči. Z hardvéru sme si otestovali hi-end od Nokie a to Nokiu 8. 

Nakoniec sme si zhrnuli aj ponuku slovenských hier vydaných v roku 2017, kde môžete hlasovať za tie najlepšie.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19750)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk