HP s Aňou Geislerovou predstavili malým čitateľom projekt Mini Big Books

Spoločnosť HP Inc. s Aňou Geislerovou cez víkend pozvali rodičov s deťmi do bratislavského KidsHousu, kde spoločne predstavili nový projekt zameraný na malých čitateľov s názvom Mini Big Books.

pridal PR 23.1.2018 o 15:00 pod hry
HP s Aňou Geislerovou predstavili malým čitateľom projekt Mini Big Books

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť HP Inc. s Aňou Geislerovou cez víkend pozvali rodičov s deťmi do bratislavského KidsHousu, kde spoločne predstavili nový projekt zameraný na malých čitateľov s názvom Mini Big Books. Táto služba ponúka deťom jedinečnú možnosť vytvoriť si svoju vlastnú rozprávkovú knihu a stať sa jej hrdinom.

Na vydarenej akcii, pri ktorej bratislavský zábavný park praskal vo švíkoch, panovala výborná atmosféra. Ambasádorka projektu, herečka Aňa Geislerová, rozdávala autogramy, fotila sa s prítomnými a čítala deťom rozprávky. Všetkých malých poslucháčov si tým získala - zaujato ju počúvali a aspoň si tak odpočinuli od ostatných hier a zábavy. Okrem toho si mohli otestovať aj svoje zručnosti v kreslení a zasúťažiť si o viacero darčekov a hlavnú cenu pre vylosovaného víťaza - najmenšiu multifunkčnú tlačiareň na svete HP LaserJet Ink Advantage 3785.

Čo sú Mini Big Books?

V kúzelnom svete Mini Big Books žijú mimozemšťania, ktorí sa červenajú, malí obríci, ktorí zbožňujú mrkvu, či Eskimáci, ktorí zachraňujú snehové pokrývky ľadovcov. Deti na seba môžu vziať podobu akejkoľvek z ponúkaných postáv. Knihy obsahujú farebné obrázky, ktoré deti vtiahnu do deja a zároveň u nich prebudia aj záujem o čítanie. Ako to celé funguje?

Deti majú na výber z desiatich krátkych rozprávkových príbehov. Je len na nich, ktorý príbeh si zvolia a akou hlavnou postavou sa rozhodnú stať. Potom sa ich meno automaticky dosadí do rozprávky a už zostáva jediné - hotový príbeh vytlačiť a knihu zložiť. Pomocou jednoduchého návodu deti zložia knihu samy alebo za pomoci rodičov a rozprávkové čítanie môže začať.

Viac informácií o projekte sa dozviete vo videu s ambasádorkou Aňou Geislerovú a na stránke www.minibigbooks.com/sk-SK/, kde je zároveň možné vybrať si z ponúkaných príbehov a vytvoriť si vlastnú knihu.





HP s Aňou Geislerovou predstavili malým čitateľom projekt Mini Big Books  HP s Aňou Geislerovou predstavili malým čitateľom projekt Mini Big Books  HP s Aňou Geislerovou predstavili malým čitateľom projekt Mini Big Books
HP s Aňou Geislerovou predstavili malým čitateľom projekt Mini Big Books  HP s Aňou Geislerovou predstavili malým čitateľom projekt Mini Big Books
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19912)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk