Nintendo Direct Mini je za nami, potvrdil Dark Souls remaster pre Switch

Nintendo vo svojej poslednej Direct prezentácii predstavilo niekoľko noviniek pre Switch

pridal matus_ace 11.1.2018 o 16:18 pod hry
Nintendo Direct Mini je za nami, potvrdil Dark Souls remaster pre Switch

HRY > NOVINKY >

Nakoniec sa mnoho dohadov potvrdilo a dnes sme sa naozaj dočkali Nintendo Direct prezentácie, aj keď trošku nečakane. Nintendo jej oficiálne potvrdenie odkladalo až do poslednej chvíle, a tak ju možno mnohí premeškali. Čo je tak trochu divné, keď si zoberieme do úvahy, že sme sa mali dočkať predstavenia noviniek na rok 2018 pre Switch a aj niekoľkých veľkých oznámení. Na druhú stranu to bol len stručný Direct Mini, ktorý priniesol základné oznámenia a viac informácií prichádza postupne neskôr. Celý záznam nájdete tu:

Prvým oznámením mini Directu bol titul The World Ends with You -Final Remix-. To bude ultimátna verzia klasickej akčnej RPG z dôb DS, ktorá sa dočká rozšírenia o nový obsah a nové možnosti pre Switch. Hra vyjde tento rok, no zatiaľ nemá dátum vydania.

Bojovka Pokkén Tournament DX sa dočkala oznámenia DLC balíčka Battle Pack, ktorý prinesie nový obsah v dvoch vlnách. V prvej vlne pribudne Aegislash a nový support set. V druhej vlne pribudne Blastoise a taktiež nová support dvojica. Pribudnú tiež nové itemy pre trénerov. Prvá vlna príde 31. januára, druhá 23. marca.

Kirby Star Allies sa dočkal novej gameplay ukážky, ktorá nám predviedla hlavne nové schopnosti hlavnej postavy, ktoré využijete aj v kooperácii, keďže nechýbajú kooperatívne pohyby. Máme ale konečne potvrdené, že hra vychádza 16. marca.

Dnes na Switch eShope vyšlo demo pre Dragon Quest Builders, ktoré si už môžete stiahnuť.

Po vydaní Fire Emblem Warriors sa na Switch dostane ultimátna verzia Hyrule Warriors, ktorá prinesie každú postavu, mapu a misiu z Wii U aj 3DS verzií, vrátane DLC. Teda 29 postáv, v 1080p rozlíšení a pri split-screen co-ope pre dvoch hráčov. Pribudnú aj outfity z Breath of The Wild. Hyrule Warriors Definitive Edition vychádza v priebehu jari.

Športové Mario série pokračujú v Mario Tennis Aces, ktorá prinesie nové techniky, možnosti a aj príbehový singleplayer režim. Nebudú chýbať misie a ani súboje s bossmi. Hra vyjde už na jar.

Ys VIII: Lacrimosa of DANA bol ďalším prezentovaným titulom pre Switch, pričom sme mohli vidieť hlavne súboje z tejto akčnej RPG, no nechýbala ani ukážka stavania základne. Hra príde na Switch v lete.

Super Mario Odyssey sa dočká nového updatu, ktorý do hry zadarmo prinesie novú online aktivitu v podobe Luigi’s Balloon World sveta. Ten hru rozšíri o novú formu kompetetívneho hrania, kde balóny buď schovávate ostatným hráčom, alebo ich zase hľadáte po tom, čo ich niektorý z hráčov skryl. Nechýba časový limit a ani online rebríčky. S updatom prídu aj nové outfity a nové filtre pre Snapshor režim. Update vyjde budúci mesiac.

SNK Heroines Tag Team Frenzy je 2v2 tagovacia bojovka so známymi hrdinkami z SNK značiek, z ktorej sme mohli vidieť gameplay ukážku, Dream Finish útoky a aj úpravu postáv. Hra vyjde na Switch v lete.

Okrem toho sa známych bojovkových postáv dočkáme aj v ACA NEOGEO ART OF FIGHTING 2, čo je ďalšia z retro série dostupná na Switch a to už dnes.

Mario + Rabbids Kingdom Battle má pred sebou nové príbehové DLC, ktoré do hry prinesie Donkey Konga. Máme tu k nemu nový trailer, ktorý nám naznačil schopnosti nového hrdinu. DLC pribudne v priebehu jari.

Payday 2 pre Switch sa po dlhšej odmlke ukázala a potvrdila ako možnosť (lokálnej aj online) kooperácie, tak aj podporu dotykového ovládania v handheldovom režime a tiež podporu HD Rumble funkcie. Switch verzia sa dočká časovo exkluzívnej postavy Joy s vlastnými zbraňami a perkami. Hra vychádza 27. februára.

Drobný titul Fe od EA sa nám predstavil v novom gameplay traileri, pričom hra ponúkne podporu pohybového ovládania pre vytváranie piesní a tiež podporu HD rumble. Hra vychádza 16. februára.

Celeste je moderným spracovaním klasických akčných platformoviek, ktorý nám taktiež ukázala svoju hrateľnosť v gameplay traileri. Na Switch prichádza už 25. januára.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze je ďalším remastrom kvalitnej hry z Wii U pre Switch, aby si tak získala pozornosť, ktorú si zaslúži. Pribudne nový surfovací režim, ktorý hru zjendoduší, nebude chýbať kooperácia a hra vyjde 4. mája.

A ako nám už naznačil predchádzajúci únik, na záver Nintendo predviedlo Dark Souls Remastered pre Switch. Síce sme videli len štýlový teaser, ale aspoň vieme, že hry vyjde 25. mája 2018.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19545)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk