Assassin’s Creed Origins sa predáva o 100% lepšie ako Syndicate

Aj Ubisoft priniesol sumár svojich financií za posledný štvrťrok spolu s niektorými prekvapivými štatistikami

pridal matus_ace 8.11.2017 o 19:01 pod hry
Assassin’s Creed Origins sa predáva o 100% lepšie ako Syndicate

HRY > NOVINKY >

Aj Ubisoft priniesol sumár svojich financií za posledný štvrťrok spolu s niektorými prekvapivými štatistikami, začnime však od tých klasických. Najsilnejším titulom spoločnosti v tomto roku je Assassin’s Creed Origins a hra za prvých 10 dní na trhu predviedla 100% nárast predajov oproti Assassin’s Creed Syndicate z roku 2015. Zároveň aj Ubisoft zaznamenal rovnaký trend ako ostatní vydavatelia, a teda veľký nárast digitálnych predajov. Tie totiž robili až 35% všetkých Assassin’s Creed Origins predajov. Pri Syndicate to bolo len 15%.

V porovnaní s druhým štvrťrokom narástli zisky z digitálneho predaja o 69.1% na €342.6 miliónov. Zisky z DLC a mikrotransakcií narástli až o 82.9%, takže robili €174.5 milióna digitálnych ziskov. Až polovica predajov South Park: The Fractured but Whole bola z digitálu a hra sa pritom predáva lepšie ako jej predchodca. Rainbow Six Siege sa darí na YouTube a už narástla na 25 miliónov hráčov a trošku poskočil aj For Honor vďaka free víkendu. Tržby spoločnosti za tento štvrťrok boli €264.2 milióna, čo prekonalo ich očakávania na úrovni €190 miliónov.

Zaujímavé je rozdelenie platforiem v rámci predajov. Tam sa už Switch takmer dotiahol na Xbox One a robí 19% predajov. Xbox One má 20% a uvidíme, čo s tým spraví vydanie Xbox One X. PS4 má 31% a PC má 15%. Switch čísla sú ale o to zaujímavejšie, že jednak konzola nemá toľko predaných kusov ako ostatné platformy, no zároveň tam nevyšlo ani toľko hier od Ubisoftu. Veľká časť Switch predajov tak je na konte Mario + Rabbids: Kingdom Battle, čo je najlepšie predávaná 3rd party hra na konzole. Tá skombinovala dve zdanlivo nesúrodé univerzá s XCOM hrateľnosťou a aj slušnou výzvou.





Assassin’s Creed Origins sa predáva o 100% lepšie ako Syndicate  Assassin’s Creed Origins sa predáva o 100% lepšie ako Syndicate
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk