DriveHub prepojí vaše staršie volanty s aktuálnou generáciou konzol

Ak ste pred príchodom súčasnej generácie konzol investovali do nového volantu a už pár rokov ho máte hodený v skrini, vďaka DriveHub ho budete môcť opäť použiť

pridal play3man 5.11.2017 o 13:03 pod hry
DriveHub prepojí vaše staršie volanty s aktuálnou generáciou konzol

HRY > NOVINKY >

Pri príchode novej generácie konzol a prvej pretekárskej hry sa majiteľom herných volantov začali objavovať poriadne hlboké vrásky na čele. Staršie typy volantov, ktoré boli kompatibilné so starou generáciou konzol - PlayStation 3 či Xbox 360, si už s tou novou vôbec nerozumejú. Kvôli chýbajúcemu čipu tak bol nútený každý, kto si chcel zahrať najnovšie konzolové hry na volante, siahnuť opäť do vrecka a kúpiť nový. Našťastie sa postupom času začali objavovať rôzne riešenia, ako novú ochranu obísť a spojazdniť aj staršie volanty pomocou emulácie. Na internete ste mohli nájsť rôzne produkty, ktoré ponúkali podobný výsledok, no taktiež ste sa do jeho výroby mohli pustiť sami.

Kanadská firma Collective Minds prišla s ďalším takýmto riešením. Ide o perifériu s názvom DriveHub a podľa popisu podporuje všetky známe značky volantov, a teda s tými od Logitech, Thrustmaster alebo Fanatec nebudete mať problém. Samotná krabička je však zaujímavá aj tým, že priamo v sebe má zabudovaný indikátor otáčok motora, ak ho náhodou váš volant nepodporuje. Taktiež tu môžete nájsť samostatný vstup, vďaka ktorému dokážete svoj volant prepojiť s pedálmi, prípadne prevodovkou od inej firmy, čo je už naozaj zaujímavé.

Ako aj v prípade iných verzií, ani cena tejto nie je nízka a vyjde vás na 90€. No ak zoberiete do úvahy, že môžete ušetriť aj stovky eur za nový volant, je to celkom rozumná kúpa. Jediný dôvod, ktorý by vás mohol od kúpi odlákať je force feedback, teda spätná väzba. Tá samozrejme je podporovaná, ale keďže ide o emuláciu, nemusí plne replikovať výstup z hry. To by si ale vyžadovalo hlbšie testovanie.





DriveHub prepojí vaše staršie volanty s aktuálnou generáciou konzol
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19545)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk