Aké je Destiny 2 na PC?

Destiny 2 už konečne prišlo na PC a môžeme si jeho ponuku priblížiť. Oplatí sa po ňom pozrieť?

pridal saver 1.11.2017 o 9:26 pod hry
Aké je Destiny 2 na PC?

HRY > NOVINKY >

Destiny 2 síce na PC vychádza neskôr ako konzolová verzia, ale aspoň vychádza, nie ako jednotka, ktorá na tejto platforme absentovala. Prinesie nám tak online boje za záchranu Zeme k ďalším hráčom. Ale otázne je, či oplatí sa do tohto boja pustiť.

V zásade už sme si to opísali v recenzii, Destiny štýl je veľmi špecifický a hlavne na PC nemusí každému sadnúť. Veľmi záleží na tom, aký ste typ hráča, ak máte radi arkádové fps akcie, v ktorých musíte dať desiatky rán do nepriateľa na to, aby zomrel, ste na správnom mieste. A ak to všetko máte radi aj v kooperácii, ste tu ako doma. Navyše vám to ochutí pekná grafika. Ale na druhej strane, ak potrebujete ku hre aj príbeh, nemáte radi opakovania, absenciu taktiky, neustále strieľanie, potrebu levelovania a nutnosti získavania stále lepších verzií stále rovnakých zbraní, toto nebude pre vás.

Jednoducho Destiny 2 je akčná online multiplayerovká takmer v MMO štýle, ktorá je však hlavne zameraná na kooperáciu a raidy a ako doplnok má aj klasický multiplayer. Ale pre singleplayeristov umožňuje celú kampaň prejsť aj samotnému hráčovi. Hra je však ladená primárne na online a bez priateľov stráca na zábavnosti.

Čo sa týka samotnej verzie na PC, optimalizácia je parádna a to pri pôsobivej grafike v pekných 60 fps aj na GTX970 (konzoly idú len 30 fps). Tu by si aj Wolfenstein II mal brať príklad ako držať stabilný framerate a zároveň ponúkať hi-res textúry. Aj keď je pravda, že toto prostredie je síce otvorenejšie a voľnejšie, ale aj prázdnejšie a statickejšie. Prostredia sú na pohľad pekné a netradičné, aj keď minimálne teraz na začiatku ich nie je veľa a rýchlo ich spoznáte.

Rovnako ovládanie myšou a klávesnicou je na PC veľmi kvalitne dotiahnuté. K tomu je aj mierne upravená hrateľnosť, aby to PC hráčom lepšie sadlo a boje boli efektívnejšie. Zatiaľ čo s gamepadom strieľate len približne a zvyšok robí automatické zameriavanie, tu viete pekne dávať headshoty, efektívne likvidovať nepriateľov a vychutnávať si to. Povedal by som, že je to oveľa lepší pocit zo streľby, možno škoda toho RPG štýlu likvidovania nepriateľov, kde potrebujú 10 alebo aj 1000 striel, aby zomreli, ale to už bude záležať ako vám to sadne.

Ak hodnotíme čisto PC verziu, Bungie pekne zapracovalo a dotiahlo ju a nemusíte sa báť problémov. Čo sa týka samotnej hry, tam je už situácia otázna. Na konzolách sa už po mesiaci objavujú náznaky o odlive hráčov pre nedostatok obsahu. Bungie sa s tým bude snažiť bojovať častejšími, ale platenými expanziami, z ktorých prvá čoskoro príde.

Osobne by som povedal, že je veľká škoda, že Bungie neskúsilo niečo poriadne s príbehom ako svojho času robilo Halo sériu. Na to majú oveľa lepšie predpoklady a istotu, že hráči sa skutočne zabavia. Vzhľadom na zmluvy s Activisionom zrejme však ešte môžeme čakať Destiny 3.





Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?
Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?
Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?  Aké je Destiny 2 na PC?
Páči sa mi! (+2)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bungie / Activision
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 6. september 2017
 24.10. 2017 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19545)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk