Týždenník - Singleplayer a mikrotransakcie

Tento týždeň bol bohatý na udalosti a niesol sa hlavne mikrotransakciami, singleplayerom, prekvapil Facebook a vyšlo aj GT Sport.

pridal saver 22.10.2017 o 22:08 pod hry
Týždenník - Singleplayer a mikrotransakcie

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň zaujal patent od Activisionu zameraný na zvýšenie predaja mikrotransakcií, zatvorenie Visceral štúdia vyšiel GT Sport, Facebook zmenil feed, Nintendo Switch dostalo grabovanie videí.  Celkovo pekná ponuka týždňa. Najzaujímavejšou témou bol patent Activisionu, v ktorom firma z nejakého dôvodu rozmýšľala nad stavaním nováčikov proti skúseným hráčom, aby následne zinkasovali peniaze za mikrotransakcie za lepšie zbrane. Activision tvrdí, že to nepoužili, ale netreba zabúdať, že na to majú patent.

Ako by to nestačilo, tento týždeň bolo zatvorené Visceral štúdio materskou EA firmou a to práve pre dlho vyvíjaný singleplayerový Star Wars titul. Už dlhšie sa objavovali informácie, že s hrou nejde všetko tak ako má a skončilo to takto. Zrejme sa EA nepáčil stav, v akom titul bol a Visceral ho nedokázal postaviť na nohy. EA tak firmu zrušilo a projekt presunulo do inej pobočky, nebude však už rovnaký, stane sa z neho zrejme niečo masívnejšie, možno s multiplayerom, alebo kooperáciou, mikrotransakciami, jednoducho niečo, čo teraz hráči viac chcú ako singleplayerové veci.

K tomu dizajnér Wolfensteina II vysvetlil, prečo singleplayer hry vymierajú a vývojár z Visceral vysvetlil, že aj predchádzajúce hry štúdia boli finančným sklamaním. Aby nebolo fanúšikom Star Wars smutno, ponúkli parádny trailer na singleplayer v Star Wars Battlefront II.

    

Cez týždeň vyšli ako recenzie na GT Sport, tak aj samotná hra. My sme boli aj na lokálnom launch evente s malým turnajom. Recenzie hru hodnotia slabšie a ustálili sa na 7.6 hodnotení, keďže je oproti starším titulom zo série orezaná. Má totiž málo obsahu, orezanú ponuku áut, chýbajúcu hĺbku, ale vyvažuje to vizuál a ovládanie. 

    

Z iných hier sme tu mali napríklad novú verziu Battlefield 2 Armed forces of Slovak Republic modu, unikli dátumy Steam výpredajov a CliffyB sa vyjadril k tomu, ako chce zachrániť svoj titul LawBreakers. Pre zmenu Valve sa snaží oživiť Team Fortress II novou témou, kde z piesočných prostredí prejdú do džunglí, Firaxis zase rozširuje Civilizáciu VI novými národmi a South Park nám ponúkol svoj launch trailer.

Z hardvéru bol updatovaný Switch, ktorý dostal možnosť grabovania videí, aj keď len posledných 30 sekúnd a len v niekoľkých podporovaných hrách, ale už budete môcť sharovať svoje herné zážitky. Nvidia začína predávať svoj Shield TV vo verzii bez gamepadu, Atari vysvetľuje, že ich Ataribox bude hlavne na indie hry a najväčšou pikoškou je Tetris v ruských autách.  Z PC sféry sme tu mali testy nových Intel 8400 a 8600K procesorov. A nakoniec Microsoft predstavil svoje nové Surface booky vhodné aj na hranie a medzitým sa už pripravuje na vydanie Xbox One X a ponúka novú reklamu.

Z mobilov sa objavil nový otvárací mobil od ZTE, ktorý má dva displeje a možnosť rozšírenia aplikácií na dve obrazovky, alebo používania dvoch obrazoviek nezávisle. Rovnako Huawei predstavilo svoje Mate 10 a Mate 10 Pro mobily, kde Pro verzia bude s OLED. 

My sme sa porozprávali s tvorcom Mashiniek a zrecenzovali sme Car Mechanic Simulator, pozreli sme sa aj na RPG titul ELEX, X-Morph Defense, akčný nárez Ruiner z Poľska a pridali sme aj Looterkings alebo The Binding of Isaac: Afterbirth+. Nechýbala ani recenzia na Shadow of War. Priniesli sme taktiež exkluzívny rozhovor o Jurassic World Evolution od autorov RCT3, kde si postavíte park plný dinosaurov. Budúci týždeň sa môžete tešiť na očakávanú recenziu Gran Turismo Sport a prinesieme vám aj hodnotenie Super Mario Odyssey.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19843)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk