Kam sa podeli naše príspevky na Facebooku?

Facebook v noci a ráno zaviedol najväčšie novinky za posledné roky a odrazili sa v tom, aký obsah sa vám bude zobrazovať.

pridal matus_ace 19.10.2017 o 15:53 pod hry
Kam sa podeli naše príspevky na Facebooku?

HRY > NOVINKY >

Facebook nie je len obyčajnou sociálnou sieťou a vďaka svojej popularite sa postupne vyvinul na samostatné a unikátne médium, ktoré funguje na základe vlastných pravidiel a neustále sa vyvíja. Je teda pochopiteľné, že si za využívanie svojho priestoru necháva platiť, čo bola napríklad téma každých pár mesiacov pri menení algoritmu na zobrazovanie príspevkov od stránok. Tie museli čoraz viac za zviditeľnenie svojho obsahu platiť, čo však nie je priamo zlé. Jednoducho to patrí k tomu, ako sa FB ako platforma vyvinul.

Teraz ale prišli najväčšie zmeny za dlhú dobu. Včera večer a dnes ráno postupne globálne nabiehali zmeny v zobrazovaní príspevkov, ktoré v posledných týždňoch prebiehali len pozvoľne. Stále existujú používatelia so starým dizajnom, ale väčšina už dnešným dňom prešla na nový systém, ktorý vám v hlavnom feede (v Novinkách) zobrazuje len propagované príspevky a príspevky vašich priateľov. Príspevky stránok sú teraz v samostatnom feede, ktorý je na stránke označený ikonkou červenej raketky v pravom paneli. Ak chcete teda vidieť príspevky skupín, ktoré odoberáte, nájdete ich v položke Prieskumník/Explore. Takto je to rozdelené už aj v mobilnej verzii, kde taktiež nájdete Prieskumníka pod ikonkou rakety.

Treba však povedať, že táto forma Prieskumníka je len akousi testovacou. Síce sa zavádza globálne, no na Slovensku a v niekoľkých ďalších krajinách sa stáva miestom na oddelenie a odloženie príspevkov stránok. V iných regiónoch funguje na objavovanie nového obsahu a tipy na stránky, ktoré by vás mohli zaujímať. Nie je však jasné, či sú tieto zmeny finálne a ako sa ďalej bude Prieskumník vyvíjať, prípadne ako výsledky prinesie.

A kam sa teda podeli naše príspevky na FB? Ak ich chcete mať zase na očiach, nie je iná možnosť nech si ich nájsť v rámci samostatného feedu v Prieskumníkovi. Ak by ste ich chceli vidieť medzi prvými príspevkami, v rámci FB stránky stačí kliknúť na "Sledované" a vybrať možnosť "Zobraziť ako prvé". Zatiaľ neexistuje možnosť, ako by ste mohli dostať príspevky stránok do hlavných noviniek. Ehm, resp. existuje, ak sa vám daný článok páči, neváhajte a zazdieľajte ho na svojej nástenke, tak podporíte šírenie dobrého obsahu, nás a aj danú hru alebo tému.

Ukážme všetkým, že sa nehanbíme za to, že hrávame hry! #hramhryanehanbimsazato





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19831)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk