Mixed Reality sa pripravuje na vydanie

Microsoft pred nadchádzajúcim vydaním bližšie predstavil svoju Mixed Reality virtuálnu realitu. K tomu odkúpil virtuálnu firmu a Samsung oficiálne ohlásil svoj headset

pridal saver 4.10.2017 o 8:25 pod hardware
Mixed Reality sa pripravuje na vydanie

HARDWARE > NOVINKY >

Microsoft pred nadchádzajúcim vydaním bližšie predstavil svoju Mixed Reality virtuálnu realitu. K tomu odkúpil virtuálnu firmu AltspaceVR a Samsung oficiálne ohlásil svoj headset.

Možnosti svojej Mixed reality zhrnul na prezentácii, ktorá ukázala podobný štýl ovládania ako AR Hololens, ale vo virtuálnom priestore. 

Samotný headset od Samsungu sa bude volať Odyssey a oproti ostatným Mixed Reality headsetom sa bude odlišovať hlavne displejmi, ktoré budú AMOLED s 2x 1440x1600 rozlíšením, teda s vyšším rozlíšením ako ostatné headsety ktoré majú 2x 1440 x 1440. Samsung tak bude mať najvyššie rozlíšenie z bežne predávaných headsetov. K tomu pridá aj väčší 110 stupňový uhol pozorovania (oproti 95 stupňom ostatných headsetov) a doplnia to spatial AKG slúchadlá.

Mixed Reality sa pripravuje na vydanie
 

Zároveň však bude vo vyššej cene a to za 499 dolárov, ale to je aj cena s motion ovládačmi. Teda 399 dolárov samotné, čo je o stovku drahšie ako najlacnejší Acer headset a o 50 dolárov drahšie ako LG.  Čo nemusí byť zlá investícia vzhľadom na vyššiu kvalitu

Samsung headset vyjde 6. novembra.

Mixed Reality sa pripravuje na vydanie
 

Čo sa týka podpory, na headsete pôjde 20 tisíc aplikácii z Windows Store, ktoré si môžete rozložiť po virtuálnom priestore. Z toho nebudú chýbať priamo VR tituly ako Halo Recruit, Obduction,  Dreams of Dali, Space Pirate Trainer, Superhot, Arizona Sunshine, Luna, Skyworld, Move, Free the Night, Minecraft, Fantastic Contraption a veľa ďalších. Tieto budú priamo na store, ale Mixed Reality bude fungovať aj so SteamVR takže si zapnete aj hry na Steame. Staršie VR tituly však musia dostať patche, rôzni autori tam už poohlasovali podporu.  

Popritom Microsoft odkúpil AltspaceVR, firmu, ktorá sa orientuje na sociálne stretávanie ľudí vo virtuálnej realite, či už pre jogu, tanečné party, komediálne predstavenia, alebo aj veľké eventy pre NBC.

Mixed Reality sa pripravuje na vydanie

Mixed reality headsety si už môžete predobjednať a zatiaľ sú v ponuke:

Mixed reality sa rozbehne 17. októbra spolu s vydaním Windows 10 fall creators updatu, ktorý systém updatne na virtuálnu realitu.

     





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19464)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk