Rozobratý iPhone 8 potvrdzuje menšiu batériu a niekoľko konštrukčných zmien

Ako už býva zvykom, na vnútornosti novinky sa pozrel portál iFixit, ktorý upozorňuje na niekoľko zmien. Aj napriek tomu, že iPhone 8 je takmer na nerozoznanie od iPhone 7, vo vnútri to vyzerá inak.

pridal Gam_er 22.9.2017 o 14:08 pod hardware
Rozobratý iPhone 8 potvrdzuje menšiu batériu a niekoľko konštrukčných zmien

HARDWARE > NOVINKY >

Apple nedávno predstavil svoje vlajkové lode pre nasledujúci rok, ktorými sú iPhone 8, 8 Plus a X. Prvý zmienený sa už začína predávať a dostáva sa do rúk skorým záujemcom. Ako už býva zvykom, na vnútornosti novinky sa pozrel portál iFixit, ktorý upozorňuje na niekoľko zmien. Aj napriek tomu, že iPhone 8 je takmer na nerozoznanie od iPhone 7, vo vnútri to vyzerá inak. 

Základná doska iPhone 8 zahŕňa Snapdragon X16 LTE modem, 2 GB RAM a batériu s menšou kapacitou. Rozoberanie tiež ukazuje niekoľko pozoruhodných zmien, ktoré sa týkajú najmä bezdrôtovej nabíjacej cievky. Rozlíšenie displeja bolo zachované spolu s jeho technológiou, kde vidíme IPS LCD panel s rozlíšením 1 334 x 750. Vďaka dodatočným veciam, ktoré tento rok do telefónu pribudli, bol Apple nútený zvoliť menšiu batériu ako v iPhone 7. 

Aktuálna kapacita batérie je 1821 mAh, no aj napriek tejto zmene dosahuje rovnakú výdrž ako iPhone 7. Srdcom telefónu je aktuálne najvýkonnejší čipset od Apple A11 Bionic, ktorý dopĺňa 2GB SK Hynix LPDDR4 RAM. Tiež nie je prekvapením modem Qualcomm MDM9656 Snapdragon X16 LTE a modul NXP 80V18 Secure NFC.

Senzor fotoaparátu je o niečo väčší než v iPhone 7, čo znamená, že umožní zachytávať viac svetla. Vďaka tomu sa dá očakávať lepšia kvalita fotografií v zhoršených svetelných podmienkach. Počas rozoberania tiež zistíme, aké ľahké bude iPhone 8 opraviť. Bohužiaľ ak sa vám rozbije displej, budete musieť vyraziť do najbližšej Apple predajne, pretože výmena displeja v servise tretích strán znamená, že Touch ID bude zablokované, kým telefón neprinesiete do oficiálneho Apple obchodu. 





Rozobratý iPhone 8 potvrdzuje menšiu batériu a niekoľko konštrukčných zmien  Rozobratý iPhone 8 potvrdzuje menšiu batériu a niekoľko konštrukčných zmien  Rozobratý iPhone 8 potvrdzuje menšiu batériu a niekoľko konštrukčných zmien
Páči sa mi! (+1)

Zaradené pod: apple, iPhone 8






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18418)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk