2K predstavuje revolučný režim The Neighborhood, ktorý vdýchne život do NBA 2K18

Samotní tvorcovia hovoria o režime ako o revolučnom, pretože prvýkrát v sérii zavádza do NBA hry živý svet.

pridal Gam_er 1.9.2017 o 14:51 pod hry
2K predstavuje revolučný režim The Neighborhood, ktorý vdýchne život do NBA 2K18

HRY > NOVINKY >

2K dnes predstavuje svoj nový herný režim do NBA 2K18, ktorý nesie názov The Neighborhood. Samotní tvorcovia hovoria o režime ako o revolučnom, pretože prvýkrát v sérii zavádza do NBA živý svet. Tím spojil obľúbené prvky NBA 2K, medzi ktoré patria MyPARK, Pro-Am a populárny MyCAREER, do jedného celku, ktorým je jeden živý, zdieľaný svet, kde hráči môžu objaviť skutočné NBA zážitky ako na palubovke, tak mimo nej. 

„Povýšili sme skúsenosť NBA do nových výšin tak, že postavíme hráčov do stredu plne ponurého prostredia basketbalu. Aby toto prostredie preskúmali, spájalo ich a aby v ňom súťažili. Nemôžeme sa dočkať toho, ako sa táto novinka podpíše na budúcnosti značky a toho, ako na ňu budú reagovať fanúšikovia, ktorí svoje ruky položia na NBA 2K18 už 15. septembra,“ povedal Greg Thomas, vedúci vizuálnych konceptov. 

The Neighborhood podľa tvorcov ponúkne niečo, čo sme ešte v NBA alebo inej športovej hre, z hľadiska kariéry nevideli. MyPLAYERs hráči žijú v okolitom prostredí, ktoré tvorí niekoľko miest a blokov. Tie môžu navštevovať ďalší hráči z MyPLAYERs, ktorí medzi sebou môžu spolupracovať. XP a rating sa otáčajú okolo toho, čo hráč robí. Či už ide o Kyrie Irvinga, ktorý si prišiel dať skrátiť bradu do holičstva, súťaže na ihrisku v The Playground, možnosť nechať sa potetovať v tetovacom salóne, počúvanie najnovších beatov alebo ukazovanie najnovšej výbavy svojim priateľom popri prechádzke v bloku. Používateľské XP sú tvarované tým, ako hráči súťažia a umožňujú im získať odmenu v NBA 2K18 tak, ako sa im to páči. 

NBA 2K18 okrem toho tiež predstavuje Road to 99, prepojenú meta hru, ktorá odmeňuje hráčov za zlepšovanie ratingu v MyPLAYERs, bez ohľadu na to, aké režimy sa rozhodnú hrať. Vďaka jednotnému systému odmien naprieč Pro-Am, Park a ich NBA dobrodružstva v MyCAREER, sa kombinujú ich atribúty, animácie a všetky odmeny, aby definovali vlastný štýl hráča na jeho ceste v NBA k ratingu 99. 

Ako už bolo oznámené, 8. septembra budú môcť hráči ochutnať NBA 2K18 v ukážkovej verzii The Prelude, ktorá bude bezplatná a poslúži ako trial na PS4 a Xbox One. Hráči v nej budú môcť začať svoju cestu do The Neighborhood ešte pred vydaním plnej verzie, v ktorej následne budú môcť pokračovať tam, kde v The Prelude skončili. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: 2K, NBA, PS4, Xbox One






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
Switch

Vývoj: 2K Sports / Visual Concepts
Štýl: Šport
Dátum vydania: 19. september 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk