Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu

Microsoft otvorí prezentácie Gamescomu dnes večer o 21:00.

pridal saver 20.8.2017 o 21:00 pod hry
Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu

HRY > NOVINKY >

Microsoft otvorí prezentácie Gamescomu dnes večer o 21:00.  Dnes bude predstavovať hlavne Xbox One X, jeho balenia k vydaniu, spustí predobjednávky, ukáže prichádzajúce hry a pre zmenu zajtra v rovnakom čase odprezentuje Age of Empires.

Prezentácia bude trvať hodinu a pol ponúkne 7 nových trailerov, zhrnie Xbox One X vylepšené tituly, Minecraft novinky, Forza Motorsport 7, Sea of Thieves, Playerunknowns Battlegrounds, pridá Xbox One X predobjednávky a aj špeciálne ohlásenie, ktoré zrejme bude Project Scorpio edícia.

   

Prvý z trailerov je CGI trailer na Assassins Creed Origins, zachytávajúci krásy starého Egypta ako aj možnosti hlavnej postavy. Zatiaľ najlepší trailer z hry. Ubisoft k tomu porozprával o vývoji na Xbox One X, kde nemusia robiť kompromisy a v grafike sa nemusia obmedzovať.

Pokračujú s Playerunknowns Battlegrounds, ktorý bude aj na Xbox One veľkým titulom a samozrejme bude podporovať Xbox One X. Na interview prišiel sám Playerunknowns, ktorý porozprával o tom ako ho kontaktovalo Bluehole, presťahoval sa do Koreji a spravili hru. Tá už predala cez 8 miliónov kusov a autor hovorí, že je to preto, že je jednoduchá, stačí len bojovať a snažiť sa prežiť.  Hra príde na konzolu koncom roka.

Tretím trailerom je Jurrasic World Evolution, ešte neohlásená hra zo sveta Jurrasic Wordu v ktorej si postavíte vlastný Jurský park. Hra vyjde v lete 2018 na Xbox One a bude od Frontieru (z manažmentoviek teraz robia aj Planet Coaster, takže toto bude podobné). Viac o titule vám prinesieme z Gamescomu.

Zo zaujímavostí spomenuli, že Microsoft má na Gamescome 70 hrateľných Xbox One X konzol.  Spomenuli, že prakticky všetky ich aktuálne tituly upgradnú do 4K pre Xbox One X, vrátane Halo 5, Halo Wars 2, ako aj Quantum Break, ale aj Titanfall 2, Fallout 4 a veľa ďalších

     

Ďalším predstaveným titulom je ReCore, ktoré dostane Definitívnu edíciu, aj s vylepšeniami pre Xbox One X a novým obsahom a novým corebotom. Edícia vyjde už teraz 29. augusta, pre pôvodných majiteľov bude zadarmo.

Age of Empires dostane zajtra livestream, práve v čase keď oslavuje 20 rokov, plus majú tam naplánované aj veľké ohlásenie. Bude pokračovanie? Spomínajú aj Rise of Nations, ktoré príde na Windows 10 aj s crossplatform multiplayer so steamom. PC hráči sa môžu tešiť, keďže všetky ich štúdia ponúkajú Windows 10 titulov.

Pre deti a rodiny prídu na jeseň remastrovené verzie Disneyland Adventures, Rush a Zoo Tycoon na 4K, všetky dostanú ako Kinect, tak aj gamepad ovládanie. Pribudne aj nový Super Lucky's Tale, čo je skákačka s malou líškou. Vyjde popri Xbox One X v novembri.  K tomu na jeseň dostane Halo Wars 2 expanziu Awakening Nightmare, s novou kampaňou za Banished aj s flood nepriateľom. 

Spomínajú aj Xbox Game Pass, ktorý sa rozširuje do nových krajín a aj ku nám na Slovensko. Pribudne tam aj Recore Definitive edition.

Pokračujú s Forzou Motorsport 7, ktorá znovu ukazuje Dubajskú trať, zmeny dňa a noci, počasí, rôzne typy vozidiel. Hovoria, že je to prvá Forza od základu robená pre PC a teda pôjde ako na maximálnych detailoch s neobmedzeným framerate, tak aj na slabších počítačoch, kde ešte znížili minimum. Zároveň majú množstvo podporovaných volantov.

Pridali aj pár informácii k Xbox One X, na ktorý v novembri jednoducho prejdete zo starej konzoly aj s presunom všetkých dát. Zároveň dostane aj nový dashboard, ktorý je teraz v preview štádiu. Zo zaujímavostí pridajú aj Light mod pre konzolu, kde nemusíte mať čierne pozadie menu, ale biele, vyberiete si ktoré sa vám bude páčiť.

Prešli aj na State of Decay 2, ktoré príde na jar budúci rok, kde budeme môcť zistiť aj čo sa vlastne stalo a prečo zombie nákaza vznikla. Budete môcť hrať ako singleplayerovo, tak teraz aj kooperačne. Kooperácia bude jednoduchá, môžete jednoducho vstúpiť do hry priateľa, alebo niekoho vyžiadať o pomoc vystrelením svetlice. Ak ju niekto z hráčov uvidí, môže vám prísť na pomoc.

  ,

Nový trailer dostáva aj World of Tanks, ktorý  v Xbox One verzii prichádza tento týždeň do Arena multiplayeru, neskôr aj to do 4K, plus dostane už spomínaný príbehový mod War Stories.

Prechádzajú na Xbox Design Lab, ktorý prechádza do 20 európskych krajín a to aj na Slovensko. Môžete si tak sami navrhnúť vlastný gamepad.

Nechýba id @ Xbox a indie hry, kde najväčšie tituly zhŕňajú v trailery a nechýba tam Strange Brigade, Black Desert, Train Simulator, Robocraft, Conan Exiles,  Patho of Exile, Raider of Lost Planet, Fable Fortune, Battlerite.

Prišlo aj Rare, ktoré predstavuje svoj titul Sea of Thieves, ktorý dostane aj crossplay medzi Xbox One a PC hráčmi a na Gamescome ukážu aj možnosti PC verzie.

Minecraft ukazuje Xbox One S edíciu v limitovanej edícii, ktorá bude v kockovanom dizajne, ale nie len zhora s trávou a zemou, ale aj zo spodu pridali redstone obvody na spodnej strane. Konzola dostane zelený Creeper ovládač v balení ale dokúpiť si budete môcť dokúpiť aj ružový Pig ovládač. V balení bude aj Minecraft hra. Konzola bude v predaji od 3. októbra.

   

Nový trailer dostáva aj Middle Earth Shadow of War, ktorý dostane aj dva bundle s konzolou jedna s 500GB a druha 1TB diskom.

Pokračuje nový trailer na Cuphead, dlho vyvíjanú skákačku, ktorá konečne prichádza 29. septembra. Celá hra je mimochodom ručne kreslená a bude mať kooperáciu pre dvoch hráčov. Podľa toho či budete hrať sám alebo s priateľom sa bude upravovať aj obťažnosť.

Posledný premiérový trailer na hru od Paradoxu a to kolonizovanie Marsu v manažmentovom titule Surviving Mars. Hr avyjde v roku 2018.

     

Ako posledné ohlásenie si nechali už leaknutú Project Scorpio edíciu Xbox One X, zároveň so spustením predobjednávok na túto verziu konzoly. Je limitovaná a teda keď sa vypredá už nebude. Scorpio edícia príde v balení pripomínajúcom pôvodnú Xbox  konzolu (pribudne jej aj spätná kompatibilita s pôvodným Xboxom), a samotná konzola bude upravená o zelený nápis Project Scorpio. Samotná konzola bude najvýkonnejšou konzolou a zároveň aj najmenším Xboxom doteraz.

     

To je zatiaľ všetko zajtra pokračujú s Age of Empires livestreamom





Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu  Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu  Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu
Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu  Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu  Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu
Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu  Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu  Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu
Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu  Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu  Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu
Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu  Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu  Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu
Xbox Livestream a ohlásenia z Gamescomu
Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk