H1Z1: Just Survive dostáva nový veľký update a mení názov na Just Survive

Titul po novom nebude už len o zabíjaní zombies, ale najmä o tom, aby ste v ňom prežili. To napokon sľubuje aj nový názov, ktorý podporujú nové funkcie, logo a key art.

pridal Gam_er 18.8.2017 o 8:23 pod hry
H1Z1: Just Survive dostáva nový veľký update a mení názov na Just Survive

HRY > NOVINKY >

H1Z1 titul stále žije a okrem jeho Battle Royale časti H1Z1: King of The Kill sa priebežne vyvíja aj druhá survivalova časť H1Z1: Just Survive.  Tá sa teraz už plne osamostatňuje od hlavného titulu a bude sa ďalej vyvíjať len ako Just Survive.

Zmena názvu bude súčasťou rozsiahlej aktualizácie, ktorá prichádza do Early Acces. Prinesie zmeny v príbehu a ponúkne širší herný zážitok. Novým kreatívnym riaditeľom rebrandovanej hry sa stal Ben Jones, ktorý v najnovšom vyhlásení hovorí o svojej vízii:

„Naše nové logo a key art zdôrazňujú všetky aspekty hry, ktoré hráči poznajú a milujú. Od budovania základne, cez obranu a looting, až po prieskum. Okrem toho tiež reflektujú to, ako bolo Just Survive zmenené na lepší a kvalitnejší produkt, ktorý nebude len o zabíjaní zombies. Bude najmä o tom, aby ste prežili. Obnova a vylepšenie hry nie je jednoduchou úlohou a nová aktualizácia prináša rôzne funkcie, ako Stronghold, ktoré povzbudzujú hráčov k tomu, aby sa spojili proti hroziacemu nebezpečenstvu v post - apokalyptickom svete a zároveň sa snažili získať svoj svet plný hord zombies späť.“

Aktualizácia bude zahŕňať nové herné režimy a úplne novú mapu. Nešťastným krokom však môže byť zavedenie in - game meny, ktorá slúži na vymieňanie rôznych položiek. Tá však bola zavedená preto, aby sa zabránilo hromadeniu rôznych položiek, ktoré si tak hráči môžu vymieňať v prípade potreby. Zatiaľ však nevieme, či sa sa táto mena bude dať kúpiť za reálne peniaze a do akej miery zvýhodní hráčov, ktorí si ju kúpia oproti ostatným.

Medzi kľúčové súčasti hry patria:

  • Badwater Canyon - úplne nová mapa sveta, navrhnutá tak, aby umožnila využívať viaceré štýly hrateľnosti. Obsahuje cielenú distribúciu lootu, strategické ciele, príležitosti k prieskumu a množstvo ľahko identifikovateľných súčastí pre stavbu základne. Badwater Canyon sa bude časom rozvíjať v závislosti od času región po regióne, pretože je vytvorená tak, aby sa primerane zameriavala na každý aspekt hry. Táto nová mapa nahradí pôvodnú.
  • Stronghold - nový systém, v ktorom hráči dokážu vybudovať robustné štruktúry a posilňovať ich s množstvom obranných prvkov a pascí, aby odvrátili koordinované útoky. Výzvy hráčov v prípade obrany podporujú kreatívne možnosti hry. Okrem toho si tieto základne bude možné prispôsobiť tak, aby mali jedinečný štýl. 
  • Weapon Revamp - všetky zbrane v hre boli prerobené od nuly, vrátane zavedenia určitej silovej úrovne na každý typ zbrane. Okrem toho bol vylepšený melee útok, údery dostali nové systém a vylepšená bola aj animácia útoku. 
  • Golden Eagle Coins - položky nájdené vo svete, môžu byť vymenené za novú in - game menu, ktorá je viazaná na jednotlivé postavy. Cieľom je vytvoriť skutočnú hodnotu pre každú položku na svete a riešiť problém prílišného hromadenia položiek. Golden Eagle Coins sú nutné k nákupu nových miest v Strongholde a používanie tejto meny sa bude v budúcnosti rozširovať. 

Just Survive je v súčasnosti k dispozícii prostredníctvom Early Access na Steame, za cenu 19.99 eur. Okrem PC sa očakáva aj vydanie hry na PS4 a Xbox One. Vývojári však oznámili, že tieto verzie hier dostali pauzu, pretože štúdio bolo príliš zaneprázdnené veľkými zmenami v hre.





Páči sa mi!

Zaradené pod: steam, early access






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk