Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto

Okrem toho nám dnešný trailer hovorí tiež o opustených vozidlách, ktoré budete môcť nájsť a upraviť.

pridal Gam_er 27.7.2017 o 12:31 pod hry
Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto

HRY > NOVINKY >

Úprava vozidiel bola jednou z najžiadanejších vecí, ktorej návrat si fanúšikovia Need for Speed želali. Prosby fanúšikov boli vyslyšané v reboote, ktorý vyšiel v roku 2015 a zdá sa, že nový diel Need For Speed Payback posúva úpravy vozidiel ešte ďalej. 

Na E3 sme videli krátku ukážku úprav. Dnes však EA ponúka podrobne to, čo všetko nám systém customizácie umožní. Okrem toho nám dnešný trailer hovorí tiež o opustených vozidlách. Ide o staré kúsky, ktoré vám v prípade nájdenia hra umožní pretvoriť na super autá. Znie to podobne ako funkcia Barn Finds známa z Forza Horizon, no NFS ponúkne oveľa bláznivejšie možnosti. Hráči budú môcť nájsť opotrebované časti po celom hernom svete a akonáhle nájdu všetky diely, budú môcť premeniť kopu šrotu na solídny základ, či zájsť ešte ďalej a premeniť vrak na super auto.

Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto

Spolu bude 5 týchto šrotových áut - Derelict cars, ktoré budete môcť nájsť a vylepšiť a to:

Chevrolet Bel Air 1955
Ford Mustang 1965
NISSAN Fairlady ZG 1971
Chevrolet C10 Stepside Pickup 1965
Volkswagen Beetle 1963

Tí, ktorí by sa k poriadnemu autu chceli dostať bez väčšej námahy, si ho budú môcť kúpiť od jedného z obchodných zastúpení vo Fortune Valley. Obchody sa budú špecializovať na exotické, klasické, muscle, rally, športové a sports compact vozidlá. Na viacerých miestach nájdete tiež obchody so súčiastkami ako alternatívu k ich získavaniu pomocou vyhrávania pretekov. Tieto obchody budú dobré v prípade, že hľadáte niečo špecifické a ponúknu rôzne diely. Nájdeme medzi nimi súčiastky na úpravu výkonu, rôzne kapoty, spoilery, blatníky a podobne. 

Vaše autá a dokonca aj rôzne diely môžu byť uložené v garáži. Tu si ich budete môcť vymieňať, predávať, upravovať, používať editor farieb a polepov či opravovať vyššie zmienené opustené autá. Okrem toho si budete môcť zakúpiť aj dodatočné garáže, ktorých bude celkovo päť. Po ich získaní vám hra ponúkne prístup k neobmedzenému virtuálnemu skladu, v ktorom budete môcť vlastniť neobmedzené množstvo vozidiel. 

Do hry sa vrátili tiež čerpacie stanice, cez ktoré stačí prejsť a doplní sa vám nádrž nitra či opravia poškodenia. Nakoniec tu budú tiež prítomné aj jemné vyladenia, medzi ktoré patria Vanity Items s nimi napríklad pridáte podsvietenie, dym z pneumatík, alebo nitro plamene a to všetko vo vami zvolenej farby a napríklad nechýbajú ani vzduchové tlmiče.

EA tiež potvrdila ďalší predobjednávkový bonus, ktorý pridáva k Platinum Car Packu. Odteraz dostaneme k predobjednávke okrem platinových vozidiel, platinového dymu z pneumatík aj platinové modré podsvietenie auta.

Need for Speed Payback vychádza 10. novembra na PC, PS4 a Xbox One.  





Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto   Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto   Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto
Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto   Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto   Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto
Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto   Možnosti úprav vozidiel v Need for Speed Payback vás nechajú spraviť z vraku super auto
Páči sa mi! (+4)

Zaradené pod: EA, Ghost Games, Need for Speed






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: EA / Ghost Games
Štýl: Racing / Arkáda
Dátum vydania: 10. november 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk