Red Dead Redemption 2 nie je na rovnakej úrovni ako GTA 5, tvrdí Take-Two

Take-Two od hry nemá také očakávania, aké mali pri GTA V. Prečo je to tak?

pridal Gam_er 24.7.2017 o 20:57 pod hry
Red Dead Redemption 2 nie je na rovnakej úrovni ako GTA 5, tvrdí Take-Two

HRY > NOVINKY >

Take-Two Interactive je spoločnosť, ktorá v súčasnosti vlastní Rockstar Games. To je, ako iste viete štúdio, stojace za obľúbenými značkami ako Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Bully a ďalšími. Aktuálne Rockstar pracuje na jednej z najočakávanejších hier budúceho roka, no Take-Two od nej nemá také očakávania, aké mali pri GTA V

Red Dead Redemption 2 nás vezme späť na divoký západ, ktorý sme v tejto značke videli naposledy v roku 2010. Pôjde o hru s otvoreným svetom, ktorá sa vďaka tomu ľahko stane silným a veľkým objektom záujmu mnohých hráčov. Očakávania od hry sú určite vysoké, ale nie až tak vysoké, ako by ste si mohli myslieť. Samotné Take-Two totiž priznalo, že nemá najvyššie očakávania a hra nebude na rovnakej úrovni, ako GTA V, ktoré sa stalo obrovským hitom. 

„To, čo robí náš tím je, že sa snaží vytvoriť najlepšiu hru, aká by sa im mohla podariť. Pozrite sa, dôvod, prečo GTA V predalo viac ako 80 miliónov kusov a GTA Online trhalo ďalšie rekordy aj 3 a pol roka po vydaní je, že hra vo svojej generácii stála sama. V každej predošlej generácii boli hry, ktoré sa z hľadiska kvality alebo zasadenia dotýkali GTA. V aktuálnej generácii to však také jasné nie je.

Ak ste starším hráčom a máte nextgen konzolu, máte GTA V. Ak by to tak nebolo, určite by sme nepredali viac ako 80 miliónov jednotiek. Môže to dosiahnuť iný titul? Zdá sa to nepravdepodobné. Máme neuveriteľne veľké nádeje pre Red Dead? Máme, ale neumiestňujeme to do kontextu GTA,“ hovorí Strauss Zelnick, šéf Take-Two. 

Predaj 80 miliónov kusov výrobku je naozaj neuveriteľný pre akékoľvek odvetvie. Preto je veľmi nepravdepodobné, že také široké publikum zachytí aj Red Dead Redemption 2. Rockstar je však známy tým, že dokáže vytvoriť obrovské a ponuré svety, do ktorých sa hráči radi znova vracajú. Preto uvidíme, čo sa im podarí v tomto prípade, kde veľkú úlohu zohrá aj Red Dead Online, ktoré by malo hráčov udržať aj dlhý čas po uvedení hry. Podľa posledných informácií vieme, že by malo RDR 2 vyjsť niekedy počas jari budúceho roka na PS4 a Xbox One. Či sa dočkáme aj vydania na PC zatiaľ nie je jasné. 





Páči sa mi! (+3)

Zaradené pod: rockstar games, take two, RDR2






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk