Týždenník - Star Wars nádielka

Tento týždeň nám oživila víkendová Disney akcia, ktorá priniesla sériu Star Wars trailerov, ale aj niekoľko nových VR titulov.

pridal saver 16.7.2017 o 22:11 pod hry
Týždenník - Star Wars nádielka

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám oživila víkendová Disney akcia, ktorá priniesla sériu Star Wars trailerov, novú Star Wars hru a aj novú Marvel hru, jedna je v AR druhá vo VR.

Príde totiž Oculus titul s Marvel hrdinami nazvaný Marvel: Powers United VR, kde sa prevtelíte do jedného z ponúknutých hrdinov, Star Wars: Jedi Challenges zase pre AR okuliare od Lenova. Okrem toho Disney ohlásilo aj Star Wars zábavný park a aj hotel, všetko so známymi témami.

Z trailerov ukázali ako pozadie natáčania Star Wars The Last Jedi, tak aj video z tvorby príbehovej časti Star Wars Battlefront II, kde sa pozrieme na príbeh jednotky impéria po epizóde VI, kedy bola zničená Hviezda smrti 2.

Z iných noviniek prešla Steamom vlna banov hlavne na podvodníkov v Counter Strike, ukázal sa nám titul Hell Let loose, ktorý ukáže multiplayer v 2. svetovej vojne so stovkou hráčov a predstavilo sa aj posledné DLC do Mafie III nazvané Sign of the Times. Dátum dostal Gran Turismo Sport a to na október a znovu sa nám viac priblížil aj Star Citizen, ktorý dostal nový cinematic trailer.

Ak máte radi hry zadarmo, môžete si stiahnuť severský titul Jotun, a to ako na Steame, tak aj GOG. Zadarmo pre Xbox Live Gold hráčov sú aj dva nové tituly a to Runbow akčnú a LEGO Pirates of the Caribbean. Zadarmo je aj trial verzia Mass Effect Andromeda, kde ak ste ešte nehrali, môžete si hru stiahnuť na všetkých troch platformách a hrať 10 hodín. Síce Wild West Online nebude zadarmo, ale zadarmo si môžete pozrieť prvé video z jeho sveta, ktorá nevyzerá zle, ale je otázne, či ho autori stihnú dorobiť ešte tento rok.

   

Z našich v článkov sme si rozpísali najväčších zloduchov vo videohrách. Pridali sme recenzie na parádny atmosferický titul Black The Fall, na 3DS sme sa pozreli na nový Fire Emblem a aj Ever Oasis, vo virtuálnej realite sme dostali nevoľnosti pri hraní Homebound. Pozreli sme sa aj na arkádové peklo v titule Nex Machina a doplni sme to šialenstvom v Roots of Insanity. Spísali sme si tiež dojmy z dema Mario + Rabbids v európskej centrále Nintenda, kde hra skĺbila dva rôzne svety a namiešala do toho XCOM prvky. Nakoniec sme si spravili aj video zachytávajúce nádejné slovenské projekty z Game Days. 

   





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18445)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk