Naughty Dog hovoria o The Lost Legacy a celkovej budúcnosti značky Uncharted

Uncharted 4 znamenalo koniec len pre Nathana Drakea. Značka Uncharted tu však s nami bude aj naďalej. Čo majú Naughty Dog v pláne?

pridal Gam_er 25.6.2017 o 9:27 pod hry
Naughty Dog hovoria o The Lost Legacy a celkovej budúcnosti značky Uncharted

HRY > NOVINKY >

Po vydaní Uncharted 4 mali autori z Naughty Dog jasné v tom, že išlo o koniec príbehu Nathana Drakea. Slávny lovec pokladov tak nezískal ani príležitostné cameo v pripravovanom The Lost Legacy, aby nedošlo k zničeniu ničoho, čo predstavovalo koniec poslednej hry. Lost Legacy namiesto toho prináša reflekciu dvoch z najobľúbenejších postáv série - Nadine Ross a Chloe Frazer, ktoré sa chystajú na svoje vlastné dobrodružstvo. Zmienená hra však najprv začínala len ako DLC a neskôr prerástla vo veľkú expanziu. Aká je veľká a čo bude ďalej? 

Naughty Dog priznali, že sa aktuálne plne zameriavajú na The Lost Legacy, na ktorom pracujú tí najsilnejší hráči zo štúdia. Spomenuli tiež, že nezabúdajú ani na The Last of Us 2, ktoré však kvôli plnému zameraniu na The Lost Legacy postupuje veľmi pomaly. To bude plnohodnotnou hrou, ktorá nemá v názve číslo, pretože príbeh Nathana Drakea bol ukončený. S tým súvisí aj fakt, že ani Uncharted 4 ani The Lost Legacy neznamenajú koniec pre sériu, ako takú. Naughty Dog tvrdia, že svet zlodejov a lovcov pokladov je obrovský. Ponúka množstvo postáv a príležitostí, ktorých sa dá chytiť. Každá postava má svoju históriu, skúsenosti a zážitky, o ktorých sa dá rozprávať. Preto ND pochybujú o tom, že by so značkou Uncharted skončili úplne. Na teraz si zvolili Chloe a Nadine. 

Pri ich príbehu niekoľko krát upozorňujú, že ide o plnohodnotnú a stopercentnú hru aj napriek tomu, že cena nie je rovnaká, ako pri Uncharted 4. Bude tu tiež segment, ktorý bude podobný otvorenej lokácii Madagaskar, ktorú sme mohli vidieť v U4. Značku Uncharted bude zastupovať aj film. Naughty Dog však potvrdzujú, že aj napriek tomu, že sú tvorcami série, s filmom nemajú nič spoločné. 

„Áno, naozaj nevieme špecifiká k filmu. Zamerali sme sa na The Lost Legacy. Ak máme byť úprimní, fanúšikovia o filme vedia pravdepodobne viac, ako my (smiech). Nemáme nič spoločné s filmom, ani s právami, ani s tým, ako sa s nimi zaobchádza. V súvislosti s filmom pre nás neexistuje žiadny referenčný bod, ani kontrola či iný dohľad na jeho kvalitu,“ hovorí  Shaun Escayg z Naughty Dog.

V prípade Chloe a Nadine ide o jedny z najväčších charakterov značky, ktoré zatiaľ nemajú uzavreté príbehy. Na margo toho ND zatiaľ nepovedali, či ide o poslednú hru s nimi. Podľa autorov to závisí od toho, či tieto postavy prežijú a čím si navzájom prejdu. Dôležitá je tiež chémia medzi nimi, či jedna z nich nezatieni druhú a podobne. V záujme spoilerov však Naughty Dog radšej neprezrádzajú viac, čo je len dobre. 

Uncharted: The Lost Legacy vychádza 23. augusta. 





Páči sa mi! (+2)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk