Aký je vlastne For Honor?

Beta For Honor už pár dní beží a pozrime sa, aká vlastne je.

pridal saver 29.1.2017 o 13:33 pod hry
Aký je vlastne For Honor?

HRY > NOVINKY >

Beta For Honor už pár dní beží a pozrime sa, aká vlastne hra je. Je to rytierska bojovka, ktorá spája tri typy bojovníkov v jednej veľkej vojne - rytierov, samurajov a Vikingov. Hráči si zahrajú ako v multiplayerových bojoch, tak aj singleplayerových kampaniach. 

Samotné kampane sme zatiaľ nevideli, ale beta ponúka peknú ukážku možností multiplayeru. Ten sa dá hrať ako proti online hráčom, tak aj proti AI. Presnejšie sa hrajú 1vs.1, 2vs.2 a 4vs.4 bitky.

Aký je vlastne For Honor?

Zatiaľ čo menšie boje sú len o bojoch hrdinov proti sebe, veľké boje 4vs.4 pridajú boje o kontrolné body a úlohy na väčšom území. Musíte obsadzovať kontrolné posty a získavať body za ich udržanie. Kto dosiahne určité skóre skôr, vyhráva. Popritom prebiehajú veľké útoky AI pešiakov, ktorým pomáhajú hrdinovia na každej strane. Tu sa ukazuje rozdiel bojov pešiakov a rytierov, kde pešiakov sekáte rad radom ako zombíkov v Dead Rising. Boje hrdinov sú náročné a možno až príliš prekombinované.

Aký je vlastne For Honor?

Ak totiž stretnete na bojisku nepriateľského hrdinu, musíte si ho „locknúť" a následne používať trojhulníkový systém obrany a útokov. Teda myšou, alebo páčkou na gamepade si nastavujete meč naľavo, napravo alebo hore. Tam, kde ho máte nastavený, sa automaticky bránite a útočíte. Útoky sú dva - rýchly a silný, ku ktorým sa pridáva ešte rozrazenie obrany. Nie je to zle vymyslené, ale v rýchlosti boja to chce zručnosť, aby ste rýchlo presúvali meč, sledovali bojovníka a sekali. Osobne mi to veľmi nesadlo, ovládanie myšou nie je práve ideálne. Bojovanie proti pešiakom sa mi zdalo oveľa zábavnejšie, ako sekanie sa na mieste s iným rytierom prakticky až do smrti jedného z nich.

Aký je vlastne For Honor?

Samotných hrdinov si môžete vyberať, postupne odomkýnať nových, vybavovať ich novými zbraňami. Každý má iné silné stránky, ktoré môžete ďalej lepšími zbraňami, alebo výbavou zdokonaliť. Výbava sa odomkýna za získané peniaze, kde si vždy sprístupníte balík s náhodnými vylepšeniami. Tie pridajú buď štandardné, alebo kvalitnejšie vylepšenia. Zbrane alebo oblečenie sa vždy skladajú z niekoľkých častí.

Aký je vlastne For Honor?

Vizuálne a s optimalizáciou to vyzerá veľmi dobre. Napríklad GTX970 nemá problém ísť na maxime aj v 1440p (benchmark dal cez 40 fps a 2 GB zaplnenia pamäte) a vizuál je veľmi pekný. Až prekvapivo na takýto štýl multiplayerovky, na druhej strane daň za detailnosť je len 6 máp, ktoré budú v hre pri vydaní.  Ďalšie pribudnú postupne a budú zadarmo, ako je to už zvykom pri Ubisofte. Platiť sa znovu bude hlavne za špeciálne úpravy. 

Aký je vlastne For Honor?

Celkovo beta pekne ukázala, čo čakať vo finálnej hre. Škoda, že je zatiaľ len uzavretá a nemôže si ju vyskúšať každý. Pri tejto hre je totiž dôležité, ako sa vám sadne bojový systém. Ten je základom celej hry a ak sa vám nepáči, hra sa vám neoplatí kupovať. Naopak ak vám však sadne, hru si určite užijete. Možno je škoda, že autori neukázali aspoň časť z príbehových kampaní. Tie budú síce len doplnkom, ale mohli predviesť svoj štýl a motivovať tých, ktorým nesadol multiplayer. Osobne by som túto hru za plnú cenu zobral, len ak by mala aj kvalitnú kampaň, pre multiplayer možno o rok, keď bude veľa máp a nízka cena.





Aký je vlastne For Honor?  Aký je vlastne For Honor?  Aký je vlastne For Honor?
Aký je vlastne For Honor?  Aký je vlastne For Honor?  Aký je vlastne For Honor?
Aký je vlastne For Honor?  Aký je vlastne For Honor?  Aký je vlastne For Honor?
Aký je vlastne For Honor?
Páči sa mi!

Zaradené pod: beta






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 14. február 2017
 22.7. 2021 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19752)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk