Dark and Light bude krotiť zvieratá a osedlá si aj draka

Zvieratá hre sa budú loviť kvôli elementárnej mágii, ale môžu sa aj domestikovať a použiť v boji alebo pri preprave materiálu.

pridal uni 19.1.2017 o 13:56 pod hry
Dark and Light bude krotiť zvieratá a osedlá si aj draka

HRY > NOVINKY >

Fantastický otvorený svet v hre Dark and Light bude obývať viac ako 40 druhov zvierat. Okrem tradičných, ako sú medvede a jelene, to budú aj mytologické, napríklad draky a jednorožce. Sú zdrojom elementárnej mágie a niektoré z nich si budú môcť hráči aj osedlať.

Krotenie zvierat bude vyžadovať zručnosť, suroviny a čas. Hráči budú potrebovať harpúnu a presnú mušku. Chytená obeť sa najskôr pokúsi uniknúť, ale potom sa unaví. Vtedy treba zviera nakŕmiť jeho obľúbenou potravou, aby sa upokojilo a postupne domestikovalo. V prípade väčších zvierat, ako je drak, bude potrebná tímová spolupráca. Nie všetky kreatúry sa však budú chytať takýmto spôsobom, niekedy na to treba ísť inak.



Medzi tradičnými skrotenými zvieratami budú kone  a slony vhodné na prepravu materiálu a efektívne v PvP/ PvE bitkách. Zaujímavé bude osvojenie poletujúcich stvorení a jazdiť sa bude aj na vodných tvoroch. Zvieratá je možné aj loviť kvôli elementálnej mágii. Kreatúry zo zasnežených hôr budú zdrojom ľadovej elementálnej mágie, ktorá sa dá použiť aj na konzervovanie jedla. Mágia ohnivých tvorov bude vhodná na výrobu pokročilých zbraní a poskytne ochranu pred chladom.

Dátum vydania Dark and Light zatiaľ nie je bližšie špecifikovaný, ale už je pripravená Steam karta, kde sa spomína verzia s predbežným prístupom.





Dark and Light bude krotiť zvieratá a osedlá si aj draka  Dark and Light bude krotiť zvieratá a osedlá si aj draka  Dark and Light bude krotiť zvieratá a osedlá si aj draka
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18446)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk