Ubisoft naďalej zlepšuje The Division, pripravuje podporu DX12 a survival režim

Agentov začne zužovať hlad, smäd i zima, ale až po zakúpení expanzie a príchode snehovej fujavice.

pridal roberto 8.11.2016 o 15:46 pod hry
Ubisoft naďalej zlepšuje The Division, pripravuje podporu DX12 a survival režim

HRY > NOVINKY >

Tom Clancy's The Division bolo vydané na začiatku roka a hráčska komunita sa k nemu postavila rôzne. Niektorí sa do hry zamilovali, iní nad ňou rýchlo zlomili palicu. Tí druhí by možno mali zvážiť návrat a dať hre ešte šancu. Ubisoft, presnejšie jeho švédske štúdio Massive Entertainment, v uplynulých mesiacoch pracoval na zlepšení hry a aktualizácia 1.4 sa stretla s pozitívnym ohlasom. Hra by mala byť menej grindovacia i menej skúpa, aby potešila aj hráčov, ktorí jej nevyhradia celé dni svojho času. Tvorcovia sa tak môžu vrátiť k pôvodným plánom a pripravujú podporu DX12 i náročný survival režim.

Aktualizácia 1.5 sa už dostala na testovacie servery a okrem vyriešenia niektorých problémov špecifických pre PC verziu sa objavila aj možnosť využiť DX12 renderer, hoci v oficiálnom popise aktualizácie nie je uvedený. Pravdepodobne ho ešte čaká ladenie, momentálne ponúka iba takmer zanedbateľné zvýšenie počtu snímkov za sekundu, hoci aj to môže pomôcť hlavne majiteľom zostáv so slabšími procesormi. Zlepšenie je ale vykúpené dlhším načítavaním pred vstupom do online sveta. Aktualizácia zároveň otvára World Tier 5 a pridáva pomenované zbrane, ktoré sa dajú získať iba v tomto svete a v survival režime. Aktualizácia bude pravdepodobne oficiálne vydaná v decembri.

Ubisoft naďalej zlepšuje The Division, pripravuje podporu DX12 a survival režim

O survival režime nepočujeme prvýkrát, už od E3 sa vie, že bude do hry vložený v rámci expanzie zahrnutej do season passu, ktorá ale bola odložená kvôli opravovaniu hry. The Division sa odohráva v takmer vyľudnenom New Yorku, kde vyčíňal strašný vírus, v príbehu ľudia odrezaní od zvyšku sveta bojujú o prežitie, lenže do hrateľnosti sa to príliš nepremietlo. Až v expanzii Survival a režime Survival bude hráčovu postavu trápiť hlad, smäd i chlad rovnako, ako zástupy nepriateľov.

Nový režim bude fungovať ako maximálne dvojhodinová misia a bude sa odohrávať na rovnakej mape, ako základná hra, ale za zmenených podmienok. Manhattan totiž zasiahla silná snehová búrka. Nerozumní agenti Division chceli práve v takomto počasí dopraviť dôležité lieky do centra ostrova, lenže ich helikoptéra spadla a 24 agentov rozhádzala na rôzne miesta mapy, pričom prišli o svoje najobľúbenejšie hračky. Tak sa stalo, že agenti majú 2 hodiny, aby sa z rôznych pozícií dostali do centra mapy a na začiatku tejto úlohy pri sebe majú iba základné (zelené) vybavenie. Nemajú žiadny skill, ten sa bude dať zlepšiť v nových útočiskách a mini-mapa zmizne úplne.

Ešte horšie je, že agenti sú hladní, smädní, chorí a uzimení. Hlad pritom spomaľuje regeneráciu života, smäd zhoršuje zrak a ostražitosť a zima hráča pomaly zabíja. Popri ceste teda treba prezerať okolie havárie aj náhodné obydlia. Zahriať sa bude dať v útulnom byte aj pri ohni a oblečenie z pôvodnej hry bude rozdelené podľa schopnosti udržať teplo. Teplá bunda teda bude pre hráča veľkou konkurenčnou výhodou.

Aby toho nebolo málo, nepriatelia nikam nezaliezli a číhajú na neopatrných agentov, pričom tí najsilnejší sú práve v okolí cieľovej lokality. Vážne zranený hráč si môže pomôcť sám, alebo mu pomôže niekto iný, inak z hry vypadáva a dostane iba zlomok odmeny. Hráči v cieli PvE misie dostanú bohatšiu odmenu a ešte viac sa bude rozdávať v PvP režime. PC hráči s včas zakúpeným season passom už dostali možnosť stiahnuť si zo služby Uplay beta-verziu. Plná verzia by sa mala objaviť spolu s aktualizáciou 1.5.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk